Spanyolország szerintetek szép ország? Jártatok már ott?
A 2. válaszolótól megkérdezném, hogy Spanyolország melyik részén él, hogy ilyen "jól" ismeri a helyzetet? Gondolom azért mer így nyilatkozni, mert itt lakik, vagy rendszeresen utazik (nem csak nyaralni), családi és üzleti kapcsolatai vannak errefelé...
Nem tudom, melyik országhoz hasonlítottad, de Londonhoz és Brüsszelhez képest (másról nem tudok nyilatkozni) Madrid még mindig élhetőbb hely.
Amerre pedig én élek, ott nyugi van, rend és türelem. Nem dudálnak a s...gembe folyton, normálisak és kedvesek az emberek. Persze itt is vannak gondok, de pl. idén voltam Magyarországon és szabályosan örültem, hogy végül "haza" jöhettem.
Persze panaszkodnak, hogy megszorítások meg munkanélküliség, de azért nem mindenki gebed meg a munkakeresésben. Itt is hallottam a tanárt panaszkodni, de az ő problémáik igencsak messze vannak a magyarokétól.
A 2. válaszoló idióta.
Egyébként gyönyörű ország, igen!
Madridban és Barcelonában voltam idén tavasszal, nekem nagyon tetszett mindkettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!