Autó nélkül hogyan jutnátok el kisebb erdélyi településekre budapestről?
Figyelt kérdés
fluturicába mennék, aludnék ott és 1-3 nap múlva borsából indulnék pestre miután ott aludtam. nem vagyok nagyon járatos ezekben a szervezésekben :S2013. aug. 24. 17:38
1/3 anonim válasza:
írnék egy tanácskérő kérdést a GYK-ra, hátha valaki megszán, és priviben felajánlja, hogy elvisz. így nem törlik a kérdésem, mégis találok ingyen taxit
2/3 A kérdező kommentje:
azta mekkora egy gyökér vagy. tényleg érdekelt hogyan jutok el és szerencse hogy találtam egy embert aki volt már ott és elmondta hogy vonattal ment aztán busszal oda is és vissza is. annyi az egész hogy az ember nem a gyakori kérdéseken keresztül adta meg a válaszokat, de kaphattam volna itt is választ ugyanúgy. legközelebb ne magadból indulj már ki.
2013. aug. 24. 19:15
3/3 A kérdező kommentje:
amúgy a kérdés így kezdődött hogy AUTÓ NÉLKÜL? Te egy retardált vagy?!
2013. aug. 24. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!