Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Norvégia? (lent)

Milyen Norvégia? (lent)

Figyelt kérdés
El szeretnék menni pár hétre Norvégiába, és érdekelne, mire számithatok ott. Elsősorban olyanok válaszait várom, akik már jártak kint. Milyenek az emberek, hogyan viszonyulnak a turistákhoz? És milyen maga az ország? Az árak? Bármi érdekel! :) Előre is köszönöm!
2013. aug. 23. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Szia! :)

Eleg sokszor voltam mar Norvegiaban, a baratom nagyszulei ott elnek, es szoktunk hozzajuk menni. En azt tapasztaltam, hogy a ferfiak altalanossagban sokkal nyitottabbak, baratsagosabbak, mint a nok. Lehet, hogy ez nem igy van, de pl. amig a boltban a no ramkiabalt, mert szerinte lassan fizettem, addig egy szorakozohelyen 2 ora utan telefonszamot csereltem a pultosfiuval :) De nemcsak itt, mashol is ezt tapasztaltam. Egyebkent a turistakkal kedvesek, vendegszereto emberek. Az orszag az GYONYORU, de tenyleg, festoi szepsegu :)

Az arak viszont nagyon magasak, ha nem vagy tehetos, nem tudsz megelni, vagy csak rovid ideig. De egy utazas mindenkeppen megeri, mert nagy elmeny! :)

19/L

2013. aug. 23. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett az ország. Főleg Oslo. Drága az ország, magyar fizetéshez képest brutális árak vannak. Nekem a nők nagyon tetszettek, északi szépségek, egy kis kalandom is volt egy norvég lánnyal. Ott tartózkodásom alatt "jártunk". Jó élményekkel tértem haza. Ha időm engedi, ismét visszalátogatok majd. Angolul szinte mindenhol beszélnek, így nincs gond a kommunikációval sem, ha az ember nem tud norvégul. Ahol laktam, volt mellette egy kisbolt, egy 70 év körüli néni volt az eladó, még ő is nagyon szépen tudott angolul.
2013. aug. 23. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Oh, szóval akkor egy kalandos, szerelmes ország :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 23. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
egyszer én is elmennek!
2013. aug. 23. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Most miert kellett lepontozni? :(
2013. aug. 24. 20:25
 6/6 anonim válasza:
mert g*ci a nép, már nembocs!!! értelmes választ már nem is érdemes írni... :/ :/ :/
2013. okt. 16. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!