Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kulfolon lejart szemelyivel....

Kulfolon lejart szemelyivel. Mi a teendo?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek fel eve es most vettunk eszre hogy a szemelyim 2 hete lejart, utlevelem pedig nincsen.

Valaki volt mar, ilyen helyzetben vagy tudja hogy mi a teendo?

Beszeltem mar a nagy kovetseggel de sajnos semmi biztatot nem mondtak.. vegso esetben magyar allampolgarsagi vizsgat kell letennem. Tud valaki megoldas hogy eggyes papirok beszerzesevel ezt el-e tudom kerulni?

Elore is koszonom!

(Bocsanat az ekezet nelkuli irasert, angol billentyu..)

2013. aug. 21. 22:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen szemelyit tudom hogy itt nem lehet, ezert gondoltunk mi is az utlevelre... Amikor betelefonaltunk hogy ne foloslegesen menjunk, akkor mondtak ezeket.
2013. aug. 22. 14:36
 12/17 A kérdező kommentje:
azt mondtak, 1 honapja uj torveny van, emiatt maceras ennyire..:/
2013. aug. 22. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha kérik az állampolgárságot igazoló dolgot, hát mit lehet csinálni, biztos el lehet valahogy intézni. Szerintem hívd fel őket ismét, hogy mi a menete. Sajnálom, hogy manapság minden ennyire macerás lett :(
2013. aug. 22. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos, fogod magad es egy kedves ismerősömet megkered, hogy kérjen ki szuletesi anyakonyvi kivonat másolatot az anyakonyvi hivatalban es valami megbízható csomagküldő szolgálattal küldje ki. 2000 vagy 2500 forint illeték elég meg a postaköltség.
2013. aug. 22. 15:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen, az lessz. Mas iratot estleg nem tud meg valaki ami szamit? Minnel tobb papir legyen nalam.

Koszonom a segitsegeket!

2013. aug. 22. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Születési anyakonyvi kivonat, tb kartya, adó kartya es a lejárt szemelyi. Ennyi lég kell hogy legyen.
2013. aug. 23. 06:01
 17/17 A kérdező kommentje:
koszonom!:)
2013. aug. 23. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!