Mennyibe kerül az útlevél?
A barátom megy ki Svédországba, egy alkalommal, és max pár napot maradna kint...
A leírottak alapján ( [link] akár 2500ft-ból is meg lehetne úszni?
Útlevele még nincs, 27 éves - talán ez fontos lehet
Már bocs, de ennyire nem tudsz szöveget értelmezni?
Az oldalon, amit belinkeltél teljesen egyértelműen le van írva, hogy mi, mennyibe kerül.
18 év alatt és 70 fölött lehet megúszni 2.500,- Ft-ból, tekintve, hogy a barátod 27 éves, neki minimum 7.500,- Ft az útlevél.
Egyébként Svédországba nem is kell útlevél, elég a személyi igazolvány, gondolom az van neki.
A fenébe, elfelejtettem ide idézni, amit kérdeztél innen:
Rendes eljárásban (20 napon belül) nagykorú kérelmező részére kiállított magánútlevél és második magánútlevél esetén az eljárási illeték:
1 évig érvényes magánútlevélnél (nem tartalmaz ujjnyomatot) 2 500 forint
Ezen mondat értelmezésével miért kell egy kisebb konferenciát kezdeményezni az interneten?
Egy kisebb keresgélés után, az általad hivatkozott lap alján szerepel a hivatalos oldal linkje: [link]
Örültem, hogy segíthettem, bár eu-n belüli utazáshoz nem kell pár napra sem útlevelet kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!