Szerintetek el lehet indúlni a Horvát tengerpartra Zadar és környéke úgy hogy nincs biztos szállás? Párom szerint alszunk az autóban. Szabad egyáltalán parkoló autóban aludni? Esetleg az ott lakók ajánlanak szállás lehetőséget? Van ötlete valakinak?
Én biztos nem mernék így elindulni.
Nézzetek szét a booking.com-on!
mi már két hasonló körutat is tettünk európában autóval. mindig kaptunk szállást gond nélkül, általában sehol nem aludtunk 1-2 éjszakánál többet.
először amszterdamig mentünk, majd voltunk egy horvát-olasz túrán is.
ha bevállalósak vagytok simán megéri. mi panziókban laktunk mindig, kedvesek voltak, és korrekt árakban kaptunk korrekt szobát. arra kell figyelni, hogy ne este 7-8kor kezd keresni a szállást.
viszont ha egy egész hetet szeretnél egy helyben lenni, akkor én is inkább a booking.com-ot ajánlanám :)
Jó dolog a booking.com, de azon csak "hivatalos" szálláshelyek vannak. Míg ha mondjuk tengerpartra mész, ezeken kívül dugig van "nem hivatalos" szálláshelyekkel az egész város.
Példának okáért beütöttem a helyet ahol voltunk. a legolcsóbb szállás 7 éjszakára 4 főre 134ezer forint.
Nem rossz.. de mi 84 ezerért voltunk :) Oppá..
Rizikó meg utánajárásért cserébe spóroltunk 50 ezer forintot.
Szállás pedig 2 szobás, konyhás, fürdőszobás nagy teraszos apartman volt a városközponttól 50 méterre, strandtól meg 200m-re. Szerintem megérte. Máig nem találok olcsóbb lehetőséget a neten.
Ismeretlen helyen azt is csinálhatod, hogy az első éjszakára veszel ki valamit, hogy biztosra mégy, aztán majd megoldod a többit.
Mint kelet-európai tudnod kell, ez az a térség, ahol rengeteg a szezonban kiadó szállás, ami nem feltétlenül érhető el a neten. Sőt.
Tehát nyugodtan indulj neki, és a netes szálláskeresőknél sokkal olcsóbban fogsz a helyszínen szállást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!