Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek melyiket válasszam...

Szerintetek melyiket válasszam? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket válasszam nincs már csak 4 napom, hogy eldöntsem. Menjek EGYEDÜL (szüleim nélkül) 10 napra Brighton-ba (tengerpart) és London-ba (családhoz akiket 2 éve nem láttam), vagy inkább a szüleim és én menjünk el 3 napra a Ferő tó-hoz? Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 14. 04:53
 1/2 anonim válasza:

Őszintén én az elsőt választanám. Nem csak azért, mert sokkal jobban hangzik, hanem, mert családhoz mész akiket 2 éve nem láttál:)

Ráadásul nem sokaknak adatik meg ilyen lehetőség. Ráadásul már nem sok van vissza a nyárból. A szüleiddel, gondolom többet vagy, máskor is bepótolhatsz ilyeneket:)

De az is átfontolandó, hogy egyedül mész addig.

Én azt ajánlom inkább menj Brighton-ba és Londonba:) De beszéld meg a szüleiddel, és döntsétek el ti, közösen:) kívülállóként nem sokat tehetünk ez ügyben, csak bátorítani:)

2013. aug. 14. 10:39
 2/2 A kérdező kommentje:
A szüleimmel sokat voltunk már:) Nekik mind1 én is gondolkoztam de szerintem Angliát választom hiába megyek egyedül annyira jó lenne már látni őket:)
2013. aug. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!