Eindhoven nagyon rossz város? érdemes kimenni?
Figyelt kérdés
Volt már ott valaki közületek és hogy tetszett? én szinte mindenhol azt olvstam hogy semmi sincs és unalmas2013. aug. 12. 15:16
1/6 anonim válasza:
Én voltam kinn, nekem tetszett. A feleségemmel elmentünk a DAF múzeumban, sétáltunk. Philips stadiont meg lehet nézni, vannak érdekességek, google-ban találsz is. Mi 1 napot voltunk, de tetszett... A reptérre sétáltunk...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. aug. 12. 16:44
3/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszett. Ha olcsó repülőútra akarsz menni, akkor azt mondom inkább Brüsszel.
4/6 anonim válasza:
nézelődni nem oda mennék de egy évet éltem ott és nagyon jó hely ilyen szempontból.
5/6 anonim válasza:
Vonattal kivaloan elerheto onnan Amszterdam es Rotterdam is.
6/6 anonim válasza:
Szerintem jo hely ! 2 evet eltunk ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!