Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megbizható fapados járatok?

Megbizható fapados járatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok , interneten keresgélem , van nagyon sok ilyen oldal csak épp nem tudom hogy melyik megbizható és melyik nem . Tapasztalat alapján Ti melyiket választanátok? (linket is kérnék , ha szabad :)

2013. aug. 11. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
skyscanner.net
2013. aug. 11. 23:30
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

tehát amit én kiválasztok járatot oda és vissza , közvetlen , az biztos annyiba is kerül? 35 eurok és hasonló ? nem átverés? kicsit azért többre gondoltam

2013. aug. 11. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyira megbízhatók épp, mint egy másik cég. Ha megbízol a Coca Colában, vagy a Fiatban, nyugodtan megbízhatsz a Ryanairben, vagy az Easyjetben is. Vagy hogy mást ne mondjak, a Wizzairben.

Amikor én az eslő repjegyemet megvettem tőlük, nem akartam elhinni, hogy 4000 Ft-ért elvisznek a tengerhez nyaralni. Persze vettem mellé nagy feladott táskát, a másiktól biztosítást, de ez volt a tanulópénz.

Ha kitanulod hova repülnek, és nem veszel semmi mást, mint amire neked szükséged van, akkor tényleg nagyon olcsók. Azt kell mondjam, ha egy jegy drágább mint 10.000 Ft, akkor jól átvertek. Rosszkor vetted, vagy nem olvastál utána eleget.

Kezdjed azzal, neked mi tetszik. Ismerd meg a világot. Ess át a tűzkeresztségen, repülj valamerre. Ha megtetted, rájössz, mennyire egyszerű ez a dolog.

Olvass sokat, esetleg kérdezz is sokat. Meglátod, mennyi lehetőséged van. Az általad említett 35 euróból akár a Kanári szigetekig is elrepülhetsz, ha ügyes vagy.

2013. aug. 13. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Az átverés, bár nem átverés hiszen tisztán leírják, az pótdíjakban van. Ha a Ryanairnél nincs otthon kinyomatatva a beszállókártya, simán többet kérnek a reptéri nyomtatásért mint a repülőjegy. [link] A legtöbb fapados (talán a Norwegian a kivétel, ők darabra mennek) kilóra számolja a feladott poggyászt, az is szép összeg lehet...
2013. aug. 14. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!