Kezdőoldal » Utazás » Európa » Laknál Sziclíiában úgy hogy...

Laknál Sziclíiában úgy hogy tudod hogy ott a maffia?

Figyelt kérdés
maradnál vagy ha tehetnéd kiköltöznél?
2009. okt. 26. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegy hol laksz azok gyerekcipőben járnak az itteniekhez.Az olaszok idejárnak kiképzésre,sőt az Amerikai és kínai maffia is ,nem tűnt fel hogy nem turisták.
2009. okt. 27. 05:39
 2/7 anonim ***** válasza:
én szerelmes vagyok olaszországba, szóval a maffia sem tartana vissza :)))
2009. okt. 27. 07:51
 3/7 anonim válasza:
100%
Idejárnak kiképzésre??? Akkor miért nem a magyar maffiavezérekről lehet sokat hallani? Szerintem Szicíliában észre sem vennéd ha egy maffiatag menne el melletted. Én szívesen kiköltöznék.
2009. okt. 27. 08:27
 4/7 tade ***** válasza:
100%
Utolsonak igaza van. En eszak-olaszorszagban lakom, de semmi penzert nem koltoznek le. Nem a maffiatol felek, hanem az alacsony eletszinvonaltol. Amugy a magyarok azt hiszik, hogy a maffia az olyan, aki draga kocsival jar, nagy vacsorakat tart, autobol lovoldozik, stb. Az igazi olasz maffia, maffivazer, legyen szo a cosa nastrarol, camorrarol, vagy a ndraghettarol, probal inkognitoban maradni, az igazi olasz maffivazer pruritan korulmenyek kozott el, sosem mutatkozik, de minden a kezeben van, a politikusoktol kezdve, rendorokon keresztul, az utolso zoldsegesig. Sosem tudod,hogy kik a maffia beepitett emberei, a politikan belul,vagy, hogy aki melleted all a buszmegalloban, hogy a maffianak dolgozik vagy sem. Az itteni maffia vezer nem villog, nem mutatkozik, az itteni maffia vezer celja, hogy minden szal az o kezebe fusson ossze, o mozgatja az egesz halozatot, ugy, hogy mindvegig inkognitoban marad. Ezert van, az hogy tobb 10 ev is eltelik, mire sikerul az olasz rendoroknek kideriteniuk, hogy hol van, es ki is o valojaban.
2009. okt. 27. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A maffia nem zavarja az átlagembereket.
2009. okt. 28. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy hol él az ember, mindenhol megtalálhatóak. Itt Magyarországon a legkisebb várostól kezdve természetesen a legnagyobbig. Hülyeség félelemben élni, és esetleg miattuk nem megvalósítani az álmainkat... Nem hinném hogy egy ilyen ember pont a magamféle, semmi törvénytelennel nem foglalkozó, puritán embertől akarna bármit is, így aztán minden további nélkül költöznék ha úgy adódna...
2009. okt. 29. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nem vagy útban nekik, akkor le se szarnak. És miért lennél?
2009. okt. 29. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!