Minek kell ahhoz pénz? Addig gyalogoltunk, míg visszataláltunk a kiindulási ponthoz.
2013. aug. 9. 15:31
2/7 A kérdező kommentje:
2000kilómétret lenne mit gyalogolj...
2013. aug. 9. 15:41
3/7 anonim válasza:
Én, pont így jártam Rómában. Szerencsére az első dolgunk volt megnézni, hogy a Colosseumtól hogyan találunk vissza a szállásunkra, így aztán csak azt kellett megkeresnem, ami nem volt nehéz.
2013. aug. 9. 17:06
4/7 anonim válasza:
Ugyanígy jártam Londonban. Akkor kb 2 hónapja költöztünk ki és egy buliban eléggé végem lett, oda is adtam a pénztárcám, telóm a csajomnak mert tuti mindent elhagyok. A hazafele úton én egy tök másik buszra szálltam véletlen (1 percig nem figyelt oda) és elaludtam rajta. Dél Londonban keltett a sofőr(Északon lakunk), ott vártam a következő buszra amin megint elaludtam, egy szintén ismeretlen helyen ébredtem. Ekkor fogyott le a pénz a bérletemről (feltöltős volt). Bolyongtam vagy 3 órát már világos nappal mire az Oxford streetre értem, onnan már tudtam az irányt és azt is hogy még vagy 3-4 órás séta vár rám. 2.4 font kellett volna buszjegyre, elkezdtem kéregetni kínomban, persze senki sem adott, majd elkezdtem leinteni taxikat, de gondolom szépen nézhettem ki mert amelyik megállt az rámnézett majd továbbhajtott. Stoppoltam is, persze semmi.
Aztán vagy 2 óra séta után elértem egy shophoz ahol ismertek mert nem messze melóztam és adtak kölcsön buszra.
A csajom mire hazaértem már volt a rendőrségen is hogy eltűntem. Hál Isten happy end lett.
2013. aug. 10. 02:02
5/7 A kérdező kommentje:
Nem voltak valami segitokeszek az emberek...hozzam tobben fordultak londonba hogy adjak ez vagy azt, es en szivesen segitettem, hiaba volt betoro kepe...most egy baratom van ijen bajba a franciaknal es en nem tudom elerni.nem tudom mit tegyek...ha utanna megyek en is eltevedek,mert nem tudok franciaul es azok a suketek angolt nem beszelnek.:(de ha elveszo felbe vagy nem lenne ertelmesebb a rendorseghez fordulni?
2013. aug. 10. 08:35
6/7 anonim válasza:
Hat ez lett volna az utolso ami eszembe jut hogy megallitok egy rendort. Veszelyben nem voltam szoval nem valoszinu hogy csinaltak volna barmit, nem hiszem hogy eltevedt reszegeket fuvarozgatnanak. Amugy hamar betajoltam magam hogy merre vagyok kb csak a tavolsag volt a gond.
2013. aug. 10. 14:51
7/7 anonim válasza:
en San Franciscoban tevedtem el ejszaka. Jo volt hazaerni a szallasra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!