Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennék Tunéziába, hogy is...

Elmennék Tunéziába, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Szeretnék ott búvárkodni .(Búvár ruha bérléssel).14 éves vagyok .Búvárkodhatok én?Van valami korhatár?

2013. aug. 8. 22:16
 1/8 anonim válasza:
12 eves ismerosom mar buvarkodott ott elvileg...
2013. aug. 8. 23:01
 2/8 anonim válasza:
Van búvár-vizsgád? Anélkül aligha...
2013. aug. 8. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
tuneziaban nincs nagy tengeri elovileg. egyiptomba menj ha buvarkodni akarsz/
2013. aug. 9. 00:15
 4/8 anonim válasza:
Búvárkodhatsz, egy oktató fog veled lemerülni.
2013. aug. 9. 19:14
 5/8 anonim válasza:

4. vagyok, snooker-ezéshez (amikor "pipával" meg maszkkal úszkálsz a víz felszínén) még oktató sem kell, szerveznek ilyen túrákat, és pár emberrel együtt ledobnak egy korallzátony mellett, és ott nézelődhetsz.

Szerintem ez jobb lenne, ha semmilyen tapasztalatod nincs a búvárkodásban.

A légzőkészülékes merüléssel is kb. 6-8 méter mélyre visz le az oktató, odáig lelátsz fentről is.

Szerintem ha tetszik a snookerezés, akkor végezd el itthon a búvártanfolyamot és ennyi.

Bár van egy korlátozás, azt hiszem 15 éves korodig az Open Water Diver (nyíltvizi búvár) kártyával, ami 18 méterre szól, azzal is azt hiszem 10 méterig merülhetsz amíg a 15öt nem töltöd be.

Legalábbis két éve még így volt.

2013. aug. 9. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:

az elozonek uzenem, hogy mielott teljesen leegeti magat nezze meg mit ir. A snooker egy biliard jarek, semmi koze nincs a buvarkodashoz, hacsak nem a biliard asztalt bedobjak a tengerbe.

a felszini buvarkodast snorkeling-nek hivjak...

2013. aug. 9. 21:45
 7/8 anonim válasza:

Hát üzenem neked, hogy amerre én voltam így volt írva, évek óta ezt a szót használom rá, még senkinek sem volt vele problémája.

Örülök, hogy sikerült belekötnie valakinek a hozzászólásomba, már vártam ;) Remélem találsz még benne valamit ami szúrja a szemed, a kérdező pedig remélem talált a hozzászólásomban valami használhatót is.

2013. aug. 11. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
ennyi? Ez elég karcsú magyarázat. Tanulj meg angolul, akkor lehet értenéd amit külföldországban hallasz.
2013. aug. 12. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!