Bibione-ba autóval,2 gyerekkel?
Hogy indultatok neki az útnak?Sem a párom sem én nem beszélünk angolul,hogy tudunk így eljutni Bibionéba,gondolok itt főleg a határátlépésre,hol kell és hogyan venni pályamatricákat,ezek mennyibe kerülnek?
És bármit írhattok még,amire fel kell készülnünk,figyelnünk kell az út folyamán.
2 gyerekkel?: Vigyetek magatokkal mese CD-ket, gyermekdalokat, játékokat, vagy amiket szeretnek és elfoglalják magukat (nem tudom mennyi idősek), plusz egy ebédre meg lehet állni mondjuk egy Marchéban az autópályán...
Határátlépés: Ha Szlovénia-Olaszo. útirányba mentek, akkor Schengen van, tehát nem kell semmi... Persze kilóméterben rövidebb, ha Horvátországot is beleveszitek, de ott meg az útlevélellenőrzés jelentősen meghosszabbítaná az utat...
Sem a párom sem én nem beszélünk angolul,hogy tudunk így eljutni Bibionéba: Nézzétek meg térképen (egyik vezet, másik kezében a térkép), egykébként végig van autópálya...
Magyarországon magyarul vásárolhatsz matricát,a többi országban "kapu" rendszer működik,azaz egy kapun gombot nyomsz,kiadja a jegyedet,aztán néhány 10 vagy 100 km után egy újabb kapunál fizetsz.Odaadsz egy rakat aprót vagy egy kisebb címletű bankjegyet az ablakban ülő személynek.Mindenhol digitális táblán láthatod a fizetendő összeget.Nem kell angolul beszélni,ők se tudnak!
Határátlépés nincs ha elkerülöd Horvátországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!