Vatikánba milyen ruhába menjek? Rómában és környékén mit nézzek meg?
Holnap indulunk Olaszországba nyaralni, most pakolunk, és tudom, hogy Vatikánba csak fedett öltözetbe szabad belépni, csak az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy elég a térdnadrág, vagy kell a hosszú, bokáig érő nadrág?
Másik kérdésem, hogy mit érdemes megnézni Rómában, illetve környékén, ami nevezetes és szép hely? A híresebbek alap: Colosseum, Panteon, Forum Romanum stb. Ezen kívül szeretnék még tippeket, hova érdemes elmenni! :)
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Térdig érő naadrágban simán be lehet menni, de csak ha nem köldökig kivágott felsőben próbálkozol...
Nekem ami legjobban tetszett Rómában és nincs agyonsztárolva, az a "Falakon kívüli" Szent Pál Katedrális. Egyszerű, letisztult, mégis csodálatos. Viszont ez kijjebb van, nem a belvárosban. Meg szerintem érdemes sétálgatni a folyóparton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!