Kezdőoldal » Utazás » Európa » A svájci határon van valamilye...

A svájci határon van valamilyen ellenőrzés?

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. júl. 25. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
ugy tudom kifele az országból nincs, befelé kivesznek autókat bármikor, bárhol .. főként külföldieket.. Csak szerencsével nem kell megállni
2013. júl. 26. 13:49
 3/8 anonim válasza:
Van! Útlevél, és vám ellenőrzés is, mivel nem Uniós állam.
2013. júl. 28. 10:58
 4/8 anonim válasza:
Van. Ha rossz napjuk van, kipakoltatjak a kocsit ( ha azzal mész) is...
2013. júl. 28. 12:38
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én úgy tudom, mióta schengeni állam, azóta csak szúrópróbaszerűen ellenőrzik a kocsikat, elsősorban a külföldieket..
2013. júl. 28. 16:49
 6/8 anonim válasza:
Pont az idén volt szerencsém arra járni. A határban egyből kiszedtek a vámosok. Testvéremnek nem volt útlevele és ezzel nem foglalkoztak egyáltalán. Azt hiszem kb. 30 euro-t kell fizetni az autópálya díjra, ennél több nem érdekli őket. Hozzá kell tennem, hogy ez az autópálya díj egész évre szól. Szégyen, hogy nálunk viszont ebből az árból kb három alkalommal veszel autópálya matricát :)
2013. júl. 28. 22:10
 7/8 A kérdező kommentje:

hát ja 30 euros évi autópályadíj 4-5 ezer havi nettós fizetések mellett.

kocsiban levő cuccot nem nézték??

2013. júl. 29. 07:28
 8/8 emir72 válasza:

Minket teljesen átbogarásztak - 4-en pasik mentünk. Még a kutyával (gondolom, kábszer kereső volt) is átszaglásztatták az autót.

Kb. 1 órát álltunk - de miután végeztek, szó nélkül ki-morzsaporszívózták a kutyaszőrt a kocsiból, és kedvesen elköszöntek.

2013. júl. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!