Kezdőoldal » Utazás » Európa » A horvátoknál mire kell...

Navon Ricsi kérdése:

A horvátoknál mire kell figyelni, mire harapnak nagyon?

Figyelt kérdés
Mit nem szabad csinálni, mondani, mire kapnak vérszemet. Nyaralni megyünk első ízben, nem vagyunk képben.

2013. júl. 21. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ne futkoss szerb zászlóval xĐ

Amúgy ha tudsz szerbül NEHOGY ÚGY BESZÉLJ! HA AZT HISZED, HOGY JOBBAN ÉRTIK AKKOR SE! MERT CSAK KIDOBNAK AZ ÉTEREMBŐL, már hallottam ilyet...

Általában a magyarokkal nincs bajuk (max néhány radikális hülyének de azok ugye nálunk is ilyenek) ha normálisan viselkedtek akkor nem lesz baj, a rendőrök nem rendesebbek, mint idehaza viszont az utakon a szerbek nagyon lassan mennek mert ugye ővelük "g*c*k" őket ki kell kerülni..

2013. júl. 22. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem tapasztaltam, hogy szemétkednének a szerbekkel, úgy vannak velük, hogy nagyon tudomást sem vesznek róluk. A szerbek nagyon is gyorsan vezetnek, simán közlekednek egyirányú utcában forgalmommal szemben, simán megállnak mozgáskorlátozott parkolóban. Ez egybe is vág azzal, hogy milyen közlekedési kultúra van náluk, mihez vannak hozzászokva.

Egyébként mire kapnak vérszemet...egy magyar mire kap vérszemet?? Betartod a magyar Kresz szabályokat és a magyar illemszabályokat (nem kezdesz éjfélkor max hangerőn zenét, a szemetet a kukába dobod, és hasonlók...), semmi bajod nem történik.

2013. júl. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!