Brighton biztonságos?
Figyelt kérdés
Nyelvtanfolyamra megyek 2 hétre. 16/L2013. júl. 19. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nem az. Birmingham utána a másik legveszélyesebb angol város..De nem hiszem hogy a 2 hét alatt bármi baj történne veled, végül is nem leszel soha egyedül, és nem fogsz rossz zónákban csavarogni..
2/6 anonim válasza:
#1, szerintem te Bristolra gondolsz, nem Brightonra. Brighton általában jól szerepel az összesített bűnözési ranglistákon, csak a turistáknak kell figyelni, mint Siófoktól kezdve akármelyik népszerű üdülővárosban a világon a tipikus bűnügyekre (lopás, zsebtolvajlás).
Bristol, Birmingham, Nottingham, Manchester, Newcastle meg a többi iparváros a leggázosabb, de semmivel sem jobban, mint nálunk Debrecen, Pécs, stb. .
3/6 anonim válasza:
első vagyok..
Nem Bristolra gondoltam, hiszen alig 30 km-re lakom Bristoltól. Brightonban éltem, de elég gázos hely. Az ott élő angolok nak sincs jó véleményük róla. Bristol bár sűrűn lakott város, és nagyon sok feka, arab, indiai él ott élhetőbb város..
4/6 anonim válasza:
Eltem Brightonban harom honapig, semmi gond nem volt. Kellemes, partys varos. Sok a homokos es itt nemcsak a tengerpartra gondolok.
5/6 anonim válasza:
Én is nyelvtáborban voltam Brightonban, múlt héten érkeztem haza. Király volt!
6/6 anonim válasza:
4 eve elek itt es egy rosz szot nem szoltak meg hozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!