Nyaralt valaki idén a VIR-szigeten? Mik a tapasztalatai? Köszönöm előre is az információkat.
Én csak 2 napot töltöttem ott, akkor is egyik ismerősöm nyaralójába segítettem a villanyszerelést megcsinálni, meg a festésbe segítettem e egy picit.
Igazából nem tudok sokat mondani mert én csak annyit töltöttem ott ameddig autóval átmentem a sziget egyik végéről a másik végére kicsit körbenézni meg fotózni, és megenni egy fagyit, meg kenyeret venni egy szupermarket féleségbe ahol örültem hogy angolul megtudtam értetni magam hogy mit akarok.
Én nem mennék oda!!!
De te miért teszed, ha magad is látod, hogy GÁZOS HELY !!!??
Vir jó, bár tényleg
van pár hátránya más szigetekhez képest. Nem
iható a víz, de ki lehet ezt bírni. A csatornázás
hiánya miatt nem értem, hogy sokan miért
akadnak ki. Itthon a legtöbb falu a mai napig
nincs csatornázva, de több kisváros se. Nem mérgeznek meg az étteremben se. Ez mind hülyeség.
utolsó:
"A csatornázás hiánya miatt nem értem, hogy sokan miért
akadnak ki"
Talán azért, mert amit kisz@rsz, az bele van vezetve a talajba, ami beleszivárog a tengerbe, és ebben úszkálsz.
Ezért olyan "opálos" a víz a sziget körül.
Persze a hozzád hasonló gondolkodni képtelen és igénytelen embereknek ez az eszébe sem jut!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!