Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan vegyem fel a Wizz...

Hogyan vegyem fel a Wizz Airrel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A feltüntetett ügyfélszolgálatok egyike sem hívható Szlovákiából!
2013. júl. 18. 09:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, még a halotti anyakönyvi kivonattal lesz szerintem gondunk, mert szlovák nyelven van kiállítva. Ezt sem tudom, le kell-e fordíttatni hivatalosan, vagy csak a másolatot küdjem el nekik? Mert úgy olvastam, ezt 7 napon belül meg kell kapniuk. Bár azt sem tudom, hova küldjem. Vagy elég lesz akkor, ha visszajeleznek, hogy mik kellenek? És azt hogyan igazoljam, hogy a lánya vagyok? A születési anyakönyvben a lánykori nevem van. Sok a kérdésem, ugye? De ezek csak most jutottak az eszembe, hogy elég bonyolult lesz.
2013. júl. 19. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Fú, ilyen részleteket nem tudok, de fognak írni emailt és akkor arra te tudsz válaszolni meg csatolmányban elküldeni amit kell. Biztos megmondják mi kell. Ha látják, hogy nem kamu, akkor úgyis fizetni fognak. Régebben még bemondásra is fizettek, szerintem most már biztos nem, mert elég sokan visszaéltek vele.
2013. júl. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!