Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországban fakultatív...

Görögországban fakultatív programnak melyiket választanátok? A Skiathost vagy a Meteorákat? Kinek milyen élménye van ezekről? Mit tudnátok mesélni ezekről?

Figyelt kérdés
Minden és többféle válasz érdekel. :) Meséljétek el kérlek hogy mit érdemes tudni,illetve hogy milyen ruházatban érdemes oda menni?! A Meteorákról pl azt olvastam hogy a Kolostorba a nők szoknyába mehetnek csak be a férfiak pedig hosszú nadrágba. Ez tényleg így van? Ott adnak ilyen szoknyát vagy már úgy kell menni? Ez miért fontos? Vallási szokás talán?
2013. júl. 17. 08:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sztem majd mire megyünk Görögbe szerválok egy térdig érő ruhát. Ha pedig a váll részt nem fedi akkor még mindig van megoldás arra. :)
2013. júl. 18. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Voltam mindkettőn. :)

Attól függ, mit szeretsz, mi érdekel jobban.

Engem mondjuk a történelmi, vallási dolgok nem igazán vonzanak, így nekem a Skiathosi kirándulás nagyobb élmény volt.

A Meteorákról már leírták előttem, hogy hogy van. Mi kaptunk egy kendőt. Nekem úgy rémlik, hogy nem kellett bérelni, ingyenes volt, de igazából nem vagyok benne biztos.

Skiathos pedig valóban gyönyörű, átlátszó a vize, nagyon jó volt ott kirándulni és fürdeni, csak kicsit hosszú a hajóút.

2013. júl. 18. 16:44
 13/20 A kérdező kommentje:
őszintén szólva engem a vallásos dolgok nem érdekelne,a történelmi dolgok pedig egy kicsit csak. Skiathosra mennék szívesebben de az 40 euro a Meteorák meg 26 euro és mindenki ajánlgatja aki eddig ott járt. Párommal megyek és ő meg úgy gondolja hogy legyen meteorák meg vmi olcsó mellé az meg legyen a grill est ahol a többi magyarral ismerkedünk. Ez kb 8 euro. De engem meg jobban érdekelne a folklór est meg a Skiathos. :/ Ez így meg nem jó hogy nem egyezik a véleményünk,persze szeptember végéig van még időnk eldönteni. :S
2013. júl. 19. 20:10
 14/20 SzilKa ***** válasza:

A többi magyarral a buszúton és a Skiathosi hajókiránduláson is tudsz ismerkedni, ha erre van igényed. Én a folklór estre egyszer sem fizettem be és nem is hiányzott. A hajóúton amúgyis csinálnak műsort és táncos mulatságot a hajókapitányék... :)

Skiathoson 2x is voltam és legszívesebben közvetlenül oda mennék nyaralni, annyira tetszett a sziget. Imádom!

2013. júl. 19. 22:55
 15/20 SzilKa ***** válasza:
Ja és delfineket is láttunk egyszer :)
2013. júl. 19. 22:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Irigyellek. :) Biztosan nagyon szép hely,ráadásul delfineket is lehet látni. :) Én nem azért megyek hogy ottani emberekkel ismerkedjek,szimplán nyaralni szeretnék,élvezni a pihenést meg egyebeket. Kár hogy ilyen drága a Skiathos. :( De gondolom megéri azért az árát mert olyan szép emléket hagy ezután az ember. :)
2013. júl. 20. 06:05
 17/20 SzilKa ***** válasza:
Ha beszéltek angolul, akkor érdemes a nyaralóhelyen körbenézni az utazási irodák ajánlatai között, lehet hogy olcsóbban is találtok skiathosi programot, 30-35 eur körül, csak annyi a különbség hogy bem magyar az idegenbezető. Rengeteg ilyen iroda van, nem muszáj pont a magyarokkal menni.
2013. júl. 20. 09:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos én csak egy-két alapszót tudok angolul,németül még ennyit sem. Párom mindkét nyelvet jól megérti. :/
2013. júl. 20. 09:41
 19/20 zsné marcsi válasza:
Egy városba több utazási iroda van más más árakon! eggy eggy fakultativ programért negyedét is fizetheted máshol.Utólag okos!!De mindkettő gyönyörű hely!
2016. aug. 9. 15:44
 20/20 cobranco válasza:

Mivel sok helyről szerveznek egynapos buszos kirándulásokat,ezek nagy része a távolság miatt leginkább csak kapkodás,versenyfutás az idővel,a tényleges látnivalóra alig akad idő.A meteorákkal biztos igy van,mert az eléggé kiesik.

Mindenféle ruhát adnak,ez nem probléma!

Tavaly csináltam egy részletesnek mondható útifilmet,egy-két infó talán hasznos lehet:

http://www.youtube.com/watch?v=YEBZUzeOiuE

Felhívom a figyelmet,az idegenvezetés néha „egyedi”. -:)

2017. ápr. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!