Görögországban fakultatív programnak melyiket választanátok? A Skiathost vagy a Meteorákat? Kinek milyen élménye van ezekről? Mit tudnátok mesélni ezekről?
Voltam mindkettőn. :)
Attól függ, mit szeretsz, mi érdekel jobban.
Engem mondjuk a történelmi, vallási dolgok nem igazán vonzanak, így nekem a Skiathosi kirándulás nagyobb élmény volt.
A Meteorákról már leírták előttem, hogy hogy van. Mi kaptunk egy kendőt. Nekem úgy rémlik, hogy nem kellett bérelni, ingyenes volt, de igazából nem vagyok benne biztos.
Skiathos pedig valóban gyönyörű, átlátszó a vize, nagyon jó volt ott kirándulni és fürdeni, csak kicsit hosszú a hajóút.
A többi magyarral a buszúton és a Skiathosi hajókiránduláson is tudsz ismerkedni, ha erre van igényed. Én a folklór estre egyszer sem fizettem be és nem is hiányzott. A hajóúton amúgyis csinálnak műsort és táncos mulatságot a hajókapitányék... :)
Skiathoson 2x is voltam és legszívesebben közvetlenül oda mennék nyaralni, annyira tetszett a sziget. Imádom!
Mivel sok helyről szerveznek egynapos buszos kirándulásokat,ezek nagy része a távolság miatt leginkább csak kapkodás,versenyfutás az idővel,a tényleges látnivalóra alig akad idő.A meteorákkal biztos igy van,mert az eléggé kiesik.
Mindenféle ruhát adnak,ez nem probléma!
Tavaly csináltam egy részletesnek mondható útifilmet,egy-két infó talán hasznos lehet:
http://www.youtube.com/watch?v=YEBZUzeOiuE
Felhívom a figyelmet,az idegenvezetés néha „egyedi”. -:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!