London közelében van valahol hegy, ahova kirándulni lehetne?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 09:42
1/4 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem voltam még Londonban, de földrajzi tudomásom szerint London síkságon fekszik, és az is veszi körül. Skócia már igen szép hegyvidék :)
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom :) A Google Maps-en nézegettem, de azért gondoltam, megkérdezem.
2009. okt. 23. 18:15
3/4 anonim válasza:
Nagy hegyek nincsenek, de szép hely sétára Lewes, Doveris sziklák. Ezek vonattal kb 1-2 óra, tehát nem nagy táv viszont szép.
Lewes egy nagyon tündéri kis falu (abszolút nem tipikus high street shoppokkal) és pici dombokkal mellette, amire elég szép kis túra felsétálni.
Dover meg a sziklák! Leírhatatlan.
4/4 anonim válasza:
Ugyan hegynek nem igazán hegy, de ott van pl. Greenwich. Azért oda felmászni az obszervatóriumhoz nem kis teljesítmény. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!