Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen idő van most Francia...

Milyen idő van most Francia és Olaszországban?

Figyelt kérdés
A jövő7en megyek egy utazásra a francia-olasz riviérára és nemtom eldönteni h milyen ruhákat vigyek magammal...:S
2009. okt. 15. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

nézd meg az előrejelzést

www.met.hu

2009. okt. 15. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat, nem messze a Riviératol lakom, és napok ota fuj a mistral, de ugy, hogy a fejed leviszi, kemény 12 fok van egész nap. Jovo hétre szerintem elall, de egy 20-21 foknal magasabb homérsélketre nem szamits :S
2009. okt. 15. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
hey,é n is jövő héten megyek olaszba..hát nagyon remélem hogy ott nem ilyen az idő, mint most itt magyarországon, mert én lefagyok..:S:)
2009. okt. 15. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem h jo idő lesz...:S
2009. okt. 15. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Monaco-ban hétfőre 19 C -fokot,és napos időt ír!

Olaszország változatos,de ott is inkább 14 fok körüli a hőmérséklet.Viszont ezt a cikket találtam.

Újra mérgező algák lepték el az olasz Riviérát

* Index/MTI

2007. június 11., hétfő 01:30 | Frissítve: 2007. június 11.

2005 nyarán csak Genova környékén több mint kétszáz ember került kórházba az Ostreopsis ovata nevű, mikroszkopikus méretű, mérgező algafaj miatt. Az alga lázat, fejfájást és rossz közérzetet okoz.

Biztosan ott szeretnél nyaralni??Bár nem hinném,hogy ilyen időben lehet még a tengerben fürödni,ahhoz délebbre kellene menned! :)

2009. okt. 15. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaz,ez egy 2007-es cikk...hehe,,azóta biztos kiirtották őket,ez szar volt,bocsi :)
2009. okt. 15. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!