Most akkor Horvátországba menet kell útlevél vagy elég a személyi?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 06:47
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Én voltam többször is és kell útlevél.
3/10 anonim válasza:
Most már hivatalosan sem kell útlevél, lévén EU ország lett, azonban már eddig sem kellett útlevél, elég volt a személyi.
5/10 anonim válasza:
Vagy 10 éve(?) elég a személyi. Mától amúgy EU tagok.
6/10 anonim válasza:
"Most már hivatalosan sem kell útlevél"
Mi van??? Eddig nem volt hivatalos hogy elfogadják vagy mi? :-) Ezt gondold át újra.
Látványos változás csak annyi, hogy nincs vám ellenőrzés és csak egy helyen állítanak meg.
Továbbra is ugyanúgy útlevél vagy személyi kell és ellenőrzik, ahogy eddig is.
7/10 anonim válasza:
ma lépett be az EU-ba, így elég a személyi
8/10 A kérdező kommentje:
ha a személyit elfogadják akkor a jogsit is?
2013. júl. 1. 19:19
9/10 anonim válasza:
A jogsi nem jó, személyi kell vagy útlevél.
Egyébként, mint előttem is írták már nagyon régóta elég a személyi, a mai EU belépés csak vámvizsgálat megszűnése és a gyorsabb ellenőrzés szempontjából jelent változást. Személyi eddig is elég volt, ezután is elég lesz, ebben nincs változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!