Van valaki szabadkára érdemes még átmenni a piacra mennyire éri meg vásárolni a piacon a rendörök nagyon kiszedik a magyarokat? Megéri vagy nem éri?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:15
1/3 anonim válasza:
Én már pár éve nem jártam ott, de van az ismerőseim között aki néha szokott. Ruhaféléket szoktak hozni, csokit ilyesmiket. De, hogy anyagilag mennyire éri meg, azt nem tudom. Mindenesetre érdemes szétnézni egyszer. A rendőrök nem bántanak senkit, ettől ne tarts.
2/3 anonim válasza:
Mi sem jártunk lent már vagy 5 éve. Határ mellett lakunk, kb 60-70 km Szabadka, így nekünk megérte. De amióta elterjedt hogy megkéseltek valakit, meg magyar autókat karcoltak össze, azóta nem voltunk... Annyival azért nem olcsóbb szerintem. Megnézni érdemes persze.
3/3 anonim válasza:
utolsónak!
szabadkai lakos vagyok de én még arról nem hallottam hogy megkéseltek volna valakit a piacon!
ez csak kamu ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!