Mi a véleményetek Horvátországról? Aki volt már, mi tetszett és mi nem?
Én voltam egészen pontosan 4 éve Porecben egy kempingben.
Akkor voltam először a tengernél és hát lenyűgözött teljesen a szépsége.
Igazából minden nagyon szép volt,az egyetlen negatívum az volt,hogy nagyon drágának találtam az árakat (legalábbis az ár-érték arány nagyon nem volt fer) és,hogy a horvát eladók nem éppen a legbarátságosabbak.
Szép. Tetszett a táj, felmentem a hegyekbe, bár veszélyes, mert még azért lehetne ott háborús robbanócuccra lépni...
Makarskán egy sziklás tengerparti részen pucér emberek napoztak...
Többször jártam Horvátországban...Festői ország, melyet hatalmas nagy természeti gazdagsággal áldott meg a Teremtő.
Zágráb és a Plitvicei tavak gyönyörű....Leírhatatlanul...
Hegyvidéki ország káprázatos. A tengerpart és a szigetvilág LEÍRHATATLAN. Földrajzi szempontból minél délebbre mész a tengerparton, annál jobban érvényesül a mediterrán hatás.
Splitben, Trogirban és Omisban jártam. Split nagyon tetszett, idén itt nyaralok, majd 1-1 nap elmegyek valahová.
Horvát emberek kedvesek, sosem volt problémám velük.
Negatívumot nem tudok mondani. (Talán annyi a negítvum, hogy néhány településen akad 1-1 ház, ahonnan a háború nyomait nem sikerült eltüntetni - ilyen Budapesten is akad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!