Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek Horvátország...

Mi a véleményetek Horvátországról? Aki volt már, mi tetszett és mi nem?

Figyelt kérdés
:)

2013. jún. 28. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Én voltam egészen pontosan 4 éve Porecben egy kempingben.

Akkor voltam először a tengernél és hát lenyűgözött teljesen a szépsége.

Igazából minden nagyon szép volt,az egyetlen negatívum az volt,hogy nagyon drágának találtam az árakat (legalábbis az ár-érték arány nagyon nem volt fer) és,hogy a horvát eladók nem éppen a legbarátságosabbak.

2013. jún. 28. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Én már töbször voltam különbőző területein. Ha akarnák sem tudnék negatívumot írni. Nekem nagyon bejön Horvátország. A dalmát part nagyon szép, Dubrovnikba pedig akármennyi időt el tudnék tölteni. Szerintem ár érték arányban sem rossz. Ha azért kérdezted hogy menj vagy sem hát menj.
2013. jún. 28. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Szép. Tetszett a táj, felmentem a hegyekbe, bár veszélyes, mert még azért lehetne ott háborús robbanócuccra lépni...

Makarskán egy sziklás tengerparti részen pucér emberek napoztak...

2013. jún. 28. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudok rosszat mondani. Nagyon változatos ország, nem csak a tengerpart, de a belső vidék is gyönyörű. Nekem a horvát emberekkel csak kellemes tapasztalataim vannak, nagyon barátságosak. Egyedüli negatívum, hogy a horvát tengerpart is kezd jellegtelenné válni, mindenhol a tömegturizmus negatív velejáróit látni, ami sokszor tájrombolással jár.
2013. jún. 29. 16:37
 5/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett,mi Vir szigetén voltunk,csendes,nyugodt hely..könnyen megközelíthető sok horvát látványosság
2013. jún. 30. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Többször jártam Horvátországban...Festői ország, melyet hatalmas nagy természeti gazdagsággal áldott meg a Teremtő.

Zágráb és a Plitvicei tavak gyönyörű....Leírhatatlanul...

Hegyvidéki ország káprázatos. A tengerpart és a szigetvilág LEÍRHATATLAN. Földrajzi szempontból minél délebbre mész a tengerparton, annál jobban érvényesül a mediterrán hatás.

Splitben, Trogirban és Omisban jártam. Split nagyon tetszett, idén itt nyaralok, majd 1-1 nap elmegyek valahová.

Horvát emberek kedvesek, sosem volt problémám velük.

Negatívumot nem tudok mondani. (Talán annyi a negítvum, hogy néhány településen akad 1-1 ház, ahonnan a háború nyomait nem sikerült eltüntetni - ilyen Budapesten is akad)

2013. jún. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!