Görögországba mennyi költőpénzt vigyek nagyjából 1 hétre?
Figyelt kérdés
Nem szándékozom minden nap étterembe enni csak 1x-2x,bulizni pedig sosem járok. Vásárolnék ott szuvenírt meg némi apróságot,ételt reggelire,ebédre,vacsira. Nagy dolgokra nem költenék. Szóval mennyi az a minimális összeg amennyi legyen nálam?2013. jún. 28. 06:12
11/11 yakumo18 válasza:
Nem gondolnám hogy mindenki ( köztük én is ) aki 250 eurot írt az mind ugyan az a személy. Már csak azért is, mert páran névvel írtunk. Egyébként reálisan nézve azért írtam én is 250-300 eurot, mert ha valóban nem akar mindennap discozni meg dorbézolni, akkor simán elég az az összeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!