Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tenerifei utazással kapcsolatb...

Tenerifei utazással kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés
Családdal (2 felnőtt, egy kisgyerek) szeretnénk Tenerifére utazni, de nem tudjuk, hogy hogy lenne a jobb, ha mi saját magunknak szerveznénk meg, saját magunk foglalnánk repjegyet, és szállást, vagy utazási irodán keresztül! Ha valaki volt mostanában kint, akkor tud nekem segíteni, ötleteket adni? Pl. melyik légitársaságnál legolcsóbb a jegy, jó szállás, utazási iroda, amivel utazott, stb...! Ja, és mégegy, Tenerife, vagy Gran Canaria? Mi azt hallottuk, Tenerife szebb! De várok tapasztalatokat! Köszi
2013. jún. 25. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Számít a pénz? Mert akkor magadnak szervezve jóval olcsóbb. De ha ár nem számít akkor Neckermann pl megszervezni neked. Közvetlen járat csak charter van, drágán. Utazási irodák így utaztatnak.

Átszállással fapadossal lényegesen olcsóbb lehet.

Teneriffén ingyen szállást is el lehet intézni egyébként, egy hétre. Persze csak ha még nem voltatok ilyenen, mert mindenkinek csak egyszer lehet ilyet.

Hogy melyik a jobb sziget azt nem tudom. Én még csak Tenerifen voltam így nincs összehasonlítási alapom. Ide viszont szívesen vissza mennék.

2013. jún. 25. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Ingyen szállás? Az hogy működik? A pénz annyira számít, hogy van azért egy keret, amit nem szeretnénk túllépni! 600 ezer forint! Most nézem a booking.com-on, nagyon gyönyörű 4*-os szállodák vannak elfogdható áron! De az az ingyen szállás érdekelne, még nem hallottam róla!
2013. jún. 25. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Amit drágának találok, a repülőjegy! Szinte sehol nem találok olcsóbb repülőjegyet!
2013. jún. 25. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván semmi sincs teljesen ingyen. Egy pár óra előadást kell cserébe kibírni. Bemutatják a szállodát és próbálnak üdülési jogot eladni. De nem kötelező venni.

Igaz erre mondjuk erre kb fél napotok elmegy, de cserébe egy hét ingyen szállás normális, több csillagos hotelben.

Mondjuk a megjelölt összegből talán még utazási irodával is kijön.

2013. jún. 25. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Repjegy közvetlen drága. Fapadossal olcsóbb vagy jóval olcsóbb de mindenképp át kell szállni legalább egyszer.
2013. jún. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!