Kezdőoldal » Utazás » Európa » Felismeri valaki az alábbi...

Felismeri valaki az alábbi képen látható helyet? Úgy gondolom hogy Ausztriában lehet és azon belül is Salzburg környékére tippelek.

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 23. 17:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
Területfejlesztésre szakosodtam. Nyilván nem fogunk összeveszni ezen, én is ismerek olyat, aki el tudott helyezkedni, igaz csak 1 valakit. A véleményemmel nem voltam egyedül, sokszor a tanárok maguk mondták, hogy nem biztos, hogy ezzel a diplomával nagyot kéne álmodni. Persze a tapasztalat a fontos, csak sokszor ezzel a szakkal elég nehéz egy-egy állásra pályázni, mikor az alapvető feltételek között mondjuk pénzügyi,vagy jogi, esetleg mérnöki diplomát várnak el. Pályakezdőként nyilván villamosmérnökként is eltarthat egy darabig, mire az ember állást talál, de ott legalább találok olyan álláshirdetést,ami olyan diplomát vár el.
2013. jún. 30. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is településfejlesztésre szakosodtam az EKF-en. Mivel ezek az állami szerveknél helyezkedhetnek el, így nem nagyon találhatsz álláshirdetést az állásportálokon. Önkormányzatoknál és egyéb közig. szerveknél, vidékfejlesztési hivataloknál, fejlesztési ügynökségeknél kellene érdeklődni. Tudom, hogy nehéz.
2013. jún. 30. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!