15 éves vagyok, és rokonokhoz szeretnék Romániába utazni vonattal. Átengednek a határon?
Van útlevelem és személyim is. Utazhatok egyedül? Romániába az állomáson várnának kocsival.... Tehát annyi lenne hogy felszállok Pesten, és leszállok Romániába.
Tehát átkelhetek magam a határon vonattal?
Hiaba van utleveled, meg szemelyid, mert en ugy tudom, hogy kell egy kisero melled(aki legalabb 18 eves) es egy szuloi beleegyezo papir amit a kozjegyzonel elkeszitenek. A kell alljon benne, hogy rabiznak arra az illetore aki atkiser a hataron, illetve majd haza is visz.
15\L
Közjegyző :-D
Hülyeséget ne terjessz kérlek!! Közjegyző nem kell egy utazáshoz.
Amúgy simán mehetsz. Írjatok esetleg egy papírt szülőkkel, hogy honnan hova, kihez stb de ha nincs se feltétlen gond.
Azonban ha román állampolgár vagy akkor mások a szabályok! Náluk ez szigorúbb!
Magyar állampolgár vagyok! Viszont akikhez menyek román. Anyukámnak mind2 megvan.
Akkor simán felülhetek a vonatra, a határon meg csak elkérik az útlevelet és semmi nem lesz?
De most komolyan nem kell kisérő??
Én mindig amikor mentem, kisérőre volt szükség,hanem nem engedtek át!!
Amúgy 15 évesen nem elég a személyi??Útlevél is kell? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!