Oroszországba hogy zajlik az út repülővel?
Figyelt kérdés
Ugye kellett vízum. Lesz majd vmi kapu amin át kell menni és kérdéseket tesznek fel, hogy minek jöttem, stb?
Nem tudok valami jól oroszul.
2013. jún. 18. 14:32
1/6 anonim válasza:
Változó van, hogy csak megnézik az útlevelet és a vízumot és engednek tovább van, hogy kérdezősködnek. Általában ki kell tölteni egy papírt belépéskor és ha ott valami nincs rendben akkor kérdezősködnek. Ha oroszul beszélnek hozzád, akkor egyszerűen mond csak azt, hogy sorry, I don't speak Russian.. Általában ilyenkor váltanak angolra vagy hagyják a csudába a dolgot (azért reptéren beszélnek angolul).
2/6 A kérdező kommentje:
És milyen kérdések vannak a lapon?
Pl kajáról kérdeznek benne? lehet egyáltalán bevinni? én 3 hónapra megyek ki ismerősökhöz. szeretnék kivinni nekik ajándékot :szalámi, pálinka, csoki, fűszer...
2013. jún. 18. 16:52
4/6 anonim válasza:
én nemrég voltam Moszkvában. semmi cécó nem volt. Voltak kapuk, ahol csak egy ember mehetett be egyszerre. Egy szót sem szóltak hozzám, oda kellett adni az útlevelet, azt beszkennelték és kinyomtattak egy lapot. az egyik felét megtartották( ez volt a belépést igazoló lap), a másik felét az útlevéllel együtt kell tartani, mert az országból való kilépéskor szükség lesz rá. Én egész jól meg tudom magam értetni oroszul, de semmi szükség nem volt rá.
5/6 anonim válasza:
a mi csoportunkból valaki vitt be szalámit és nem volt semmi :) csokit meg én is vittem. valóban veszélyes anyagot pedig nem ajánlom, hogy szállíts :D
6/6 anonim válasza:
Öregapám így mesélt 25 - évvel ezelőtti útjáról: Fölültünk a repülőre ejtőernyővel aztán elindultunk.Félúton az egyik hajómű felrobbant. (orosz technológia) a pilóta kiugrott mi is követtük de az egyik barátom fenn maradt. :( RIP Pista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!