Vajon milyen lehet Grönlandon élni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 22:55
11/19 anonim válasza:
Én is gondolkodom egy grönlandi úton, szerintem Bp-London-Grönland fapadossal egyéni szervezésben jóval olcsóbb.
12/19 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is biztos egyénileg megszervezve!
2013. jún. 15. 16:17
13/19 A kérdező kommentje:
* Egyénileg megszervezve jóval olcsóbb szerintem is. :-)
2013. jún. 15. 16:17
14/19 anonim válasza:
Egyébként ha nyáron mész elég kellemes a hőmérséklet, 10C° körüli, de a déli részeken felmegy 20C°-ra is a nyári hónapokban.
15/19 Névtelenül nevű válasza:
Egyszer dolgoztam egy fagyasztócsarnokban. Kb. mint fél focipálya, -40 fok, méteres ventilátorok meg forgatták a hideg levegőt. Embertelen! Nem lehet lélegezni a hidegtől. Valami sokkoló hűtő volt.
Nahá ilyen lehet ott is.
16/19 A Tengerész válasza:
A grönlandi lány az jó ötlet. Oda kell menni kipróbálni.
17/19 anonim válasza:
Vörös Erik valószínűleg forog a sírjában, hogy az egykori "Zöld Szigetből" (Grűn Land) mi lett mára.
18/19 anonim válasza:
Lassan újra Green Land lesz :) vagy :(
Épp a múltkor mondták a tv-ben, hogy akkora az olvadás, főleg a nyári hónapokban, hogy kb 50 év múlva egész Grönland zöld lesz nyáron. Erre már most készülnek a gáz és olajipari cégek, már most egyre északabbra-északabbra dolgoznak. Hajrá mérnökök angol-dán nyelvtudással!:)
19/19 anonim válasza:
Eléggé unalmas , minden szürke..zöld növényt találni is ritka(ezért festik a házakat színesre hogy feldobja a tájat.)Azon kívül nagyon gondtalan emberek..egyszerű és nyugodt életet élnek.Azt halotam(de ez nem tuti) hogy sok videojátékot játszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!