Az baj, ha egy külfödre címzett levélre a feladóhoz nem street-et írtam, hanem azt, hogy utca?
Bocsi nekem nem egyértelmű a kérdés!
Te küldtél külföldre levelet vagy külföldről küldenek neked levelet? Ha a második (külföldről neked) akkor tuti minden rendben lesz. Az első esetben is szerintem, bár akkor kell egy kis leleményesség a postán, de szerintem okés lesz
Bocsi, hogy értelmetlenül írtam.
Tehát az a helyzet, hogy írtam egy levelet külföldre. A feladóhoz, azaz hozzám nem azt írtam, hogy street hanem azt hogy utca. És azt akartam kérdezni, hogy ez baj-e.
Mivel ha megérkezik külföldre a levél, amit küldtem, akkor arra fognak válaszolni, csak kell hozzá a címem, persze.
És azt akartam ebből kihozni, hogyha külföldről válaszolnak és az utca van rajta a borítékon nem pedig a street, attól még ugye tudnak válaszolni? Attól még ugye megérkezhet hozzám a válasz.
Igen, úgy írtam. :)
Természetesen a Hungary-t odaírtam nyomtatott betűkkel. :)
Köszönöm, nagyon köszönöm a válaszokat, el se tudjátok képzelni, hogy mekkora kő esett le a szívemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!