Londonba megyek dolgozni, mit tanácsolnátok, mire figyeljek?
Nem olvastad amit írtam?
A szállás már biztos, egy ismerősünk intézi nekünk, aki már ott él évek óta. Jó környék, nem putris. Nem idegenekkel fogunk együtt lakni, hanem barátokkal. Papírokat segít elintézni az az ismerős, és segít munkát találni is. Igen, annyi pénzzel megyünk ki.
Igen, van olyan hülye, aki 3 hónapot dolgozott egy helyen ahol kaját sem kapott, ordibáltak vele és jóval kevesebbet fizettek, mint amit kellett volna?
Én 1 hét után ott hagynám..
"Átverhetni hogy tudnának egy munkahelyen, ahol nem kell nyelvtudás, "
A gond ott kezdődik, hogy ilyen munkahely NINCS! A legutolsó mosogatótól, kisegítőtől, utcaseprőtől is elvárják az angol nyelvtudást! A válság óta pedig minél jobbat várnak el a munkaadók! Ismerősnél laksz? Oké. Az elején. De nem hinném, hogy az ismerős hónapokig pátyolgatna titeket. Ha nem fizet a munkaadó otthagyod, eddig szintén oké. De hányszor fogod eljátszani ezt? Az ázsiai, kelet eus munkaadók, ha esetleg fel is vesznek nyelvtudás nélkül, akkor trükköznek a pénzzel. Lehet hogy a bejelentéssel vagy a bérrel. És ennek utánanézni nem tudsz angol tudás hiánya miatt. vagy az ismerősödtől várod hogy állandóan nektek segítsen majd.
én elsüllyednék, ha hónapokig valakinek a nyakán kéne élnem, legyen az rokon vagy egyéb.
Én leírtam a tapasztalataimat, észrevételeimet, melyek téged, a látottak szerint nem érdekelnek, így csak annyit mondok, hogy legyen szerencséd, sok sikert a munkavállaláshoz és életkezdéshez idekinn.
Nem nem érdekelnek, hanem már megint nem értesz engem. Ki mondta hogy ismerősnél fogok lakni?
Akkor ezek szerint te meg magyarul nem tudsz, mert egy szóval sem mondtam ilyet..na mindegy.
Az ismerős tud egy jó albérletet ahova mehetnénk a barátainkkal. Nem hozzá....
Trükközni meg trükközhetnek a pénzzel, úgyis legalább 3x annyit keresnénk ott mint itt..76ezer.. nevetséges. Egy idő után meg úgyis megtanulnánk angolul, lenne normális munka, utána meg letennénk egy szakmát.
Kedves Kerdezo!
En is angolbol erettsegiztem kozepszinten. az erettsegin se nagyon ertettem mit kerdez a tanar. Ismerosomhoz mentem ki lakni, de a munkat magamnak kellett inteznem, 2 het utan dolgoztam is, igaz gyorsetteremben, ES A TULAJ AZSIAI, hetente kaptam fizetest, semmi atveres nem volt. A hely tokeletes volt hogy angolt tanuljak, 3 honap alatt tudtam folyekonyan beszelni, igy munkat is tudtam valtani. Azt hozzateszem, hogy kb azt sem ertettem amit a vasarlok kernek.... de semmi sem lehetetlen, nehez volt, de nem adtam fel.
Fel evre ra Assistant Manager vagyok a TKmaxxban!
szoval vagj bele, es ne add fel olyan konnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!