Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol a legolcsóbbak Angliában...

Hol a legolcsóbbak Angliában az albérletek, ahol esetleg munka is akad?

Figyelt kérdés
Keresem Anglia legolcsóbb részét. Jelenleg West Sussexben élek és nagyon drága. Ha azt nem is tudjátok, hogy hol a legolcsóbb az élet, legalább azt írjátok le, hogy ti hol éltek, mennyiért béreltek lakást, mennyi a council tax. Már ezzel is sokat segítenétek. Köszönöm!
2013. jún. 12. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában ahol nagyon olcsóak a lakások, ott munka sem sok van. Ismerősöm 250 font+rezsiért bérel 2 szobás lakást egy skót kis faluban, de munkalehetőség 100 km-en belül nem nagyon van. Anglia déli részén jók a munkalehetőségek, a lakás árak elfogadhatóak. Én 650 fontért bérlek egy lakást+110 font council tax.(Reading, Berkshire) West Sussexre sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy drágák a lakások. Vagy mit vártál? Magyar árakat? Mit dolgozol, hogy arrafelé is gondot okoz a lakbér fizetés?
2013. jún. 12. 13:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Én élek itt, én tudom, hogy drágák a lakások és már sokfele megfordultam West Sussexen belül mindenhol drágák. Maguk az angolok is azt mondják, hogy drága hely, úgyhogy légyszíves ne okoskodj! Nem vártam magyar árakat, teljesen tisztában vagyok az itteni árakkal, már 6 éve itt élek! Csak egy példa, hogy lásd miről is beszélek, én itt 790 fontért bérelek egy két szobás lakást, ami itt a legolcsóbb ennél csak drágábbak vannak. Ismerőseim Kent megyében egy 3 szobás házat bérelnek 650 fontért! Szóval még mindig azt mondod, hogy West Sussex nem drága? Care assistant-ként dolgozom, nem fizetnek túl néha vannak gondjaink, ezért szeretnénk valami olcsóbb helyre költözni. Köszönöm amúgy a válaszodat, sokat segítettél!
2013. jún. 12. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akartam okoskodni, nem annak szántam, mindössze írtam a véleményem. A másik: egyedül élsz? esetleg a pároddal ketten? Mert ismét csak az egyéni véleményem szerint, ha nincs gyerek, valaki egyedül él, vagy a párjával, akkor neki(k) bőven elég egy 1 szobás lakás. Mindjárt olcsóbban jöttök ki. Én azt tapasztaltam legtöbbször, hogy az igényekkel adódik a probléma, azaz 2-3 szobás lakást bérel valaki, de nehezen jön ki így a pénzéből, akkor tessék kisebb lakásba menni. 5 éve élek Angliában, látom azt, hogy a magyarok legnagyobb problémája a lakással van. Azt gondolom, hogy a fizetéshez kell igazítani az igényeket. Azaz, ha nem keresel kimondottan jól, akkor keresni kell olcsóbb, kevesebb szobás lakást. Én relatív jól keresek, mégsem bérelek egy 2-3 szobás lakást, mert teljesen felesleges. Bőven megteszi egy 1 szobás. Gyerekkel persze más a helyzet.
2013. jún. 12. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Devon és Cornwall viszonylag olcsó szerintem, munka a nagyobb városokban, mint Plymouth vagy Exeter biztos akad, bár kérdés, hogy milyen munkakörben. Én Exeterben vagyok, studiólakásban havi 400-ért, council tax 60 font. Egyelőre egyedül vagyok, így bőven elég a studió.
2013. jún. 12. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Férjemmel élek és van gyerek is.
2013. jún. 12. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Lancashire Manchester kornyeki vagyok, itt olcsok a lakasok, de az baromi messze van toletek. 500-ert mar nagyon szep kis lakast lehet berelni, 3 szobas, kerttel. 300-350-ert sorhaz, 2, esetleg 3 szobas.
2013. jún. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!