Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek Firenzéről?...

Mi a véleményetek Firenzéről? Érdemes oda menni fél vagy egy évre?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni Olaszországba, csak nem tudom melyik városba. Firenze szimpatkus.
2009. okt. 9. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenc városom Firenze... szval sztem indulj rögtön:D De amúgy mit csinálnál ott? Van valami terved? Suli vagy munka? Nyelvtanulás szempontjából tökéletes mert a toszkán dialektus hasonlít legjobban a "hivatalos", iskolai olaszhoz. Amúgy szerintem a legcsodálatosabb város... üldögélhetsz az Arno parton, vagy a Michelangelo téren gyönyörködhetsz a kilátásban, nem is beszélve az Uffiziről vagy a dómról... egyszóval van ott látnivaló bőven és azok közt lakni nem semmi:D
2009. okt. 9. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen EU.s csereprogram, amivel ki lehet menni ingyen fél vagy egy évre bármelyik városba szinte. Te voltál már ott?
2009. okt. 9. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltam már, de sose hosszú időre. Én csak ajánlani tudom Firenzét, de biztos 1 más helyen eltöltött év vagy félév is életre szóló élmény. Családod vagy ismerőseid támogatják az ötletet vagy 100%-ban te döntessz? Amúgy ha szimpatikus akkor vágj bele:D Nem akarok elfogult lenni, azt a várost válaszd amelyik a legjobban tetszik. :)
2009. okt. 11. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!