Eurolines jegy idővel drágább lesz?
Figyelt kérdés
Az Eurolines buszjegy vásárlásnál is úgy megy hogy minél később veszem meg annál drágább lesz? (London-Budapest)
Tegnap néztem akkor odavissza 34000 volt ma már 39000. Vegyem meg gyorsan vagy érdemes várni hátha visszamegy kicsit?
2013. jún. 10. 10:54
1/2 anonim válasza:
én úgy tudom, az Eurolines-nál van egy alapár, azon az áron mindig lehet jegyet venni
+ vannak mindenféle akciók (online, előfoglalás...stb), ezek viszont korlátozott számban ill. ideig foglalhatók
ha lecsúsztál az olcsóbbról szerintem ne várj, mert én még nem tapasztaltam, hogy lejjebb mentek volna a jegyárak
last minute a repjegyekhez hasonlóan nem szokott lenni, mert az utolsó pillanatban az vesz jegyet, akinek mindenféleképp az adott időpontban kell utaznia és kifizeti bármennyi is a jegy...
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor nyáron inkább 2 hónappal korábban rendeld mert akkor biztos van MiniÁr , de épp néztem az árakat ilyenkor hónapokkal korábban kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!