Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarországról hogyan lehet...

Magyarországról hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni Minsk-be? (Belarusz)

Figyelt kérdés

Repülő kivételével.

És ha el lehet, akkor mennyibe kerül?

2013. jún. 8. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Látogass el Bel,arusz budapesti nagykövetségére, ott fognak tudni segíteni neked, mi itt nem.
2013. jún. 9. 11:11
 12/17 A kérdező kommentje:
E-mailbe is lehet érdeklődni? (messze lakok Bp.-től sajna)
2013. jún. 9. 11:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Vagy kötelező személyesen bemenni?
2013. jún. 9. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdeklődni e-mailben is lehet, bár sajnos az a tapasztalatom, hogy a követségek többségén (főleg ilyen poszt-szovjet országok esetében) nem igazán veszik ezt komolyan. Nekem van olyan e-mail-em, amire hónapok óta nem válaszoltak az orosz követségről, de szintén hónapok óta várok választ a kazah követségről, és az üzbég követségről is, eddig hiába. Egy fokkal jobb, ha felhívod őket, akkor talán (de csak talán!) felveszik, és tudsz velük beszélni. Sajnos azonban elképzelhető, hogy csak ha személyesen odamész "verni az asztalt", akkor hajlandóak kérdésekre válaszolni, egyébként nem.
2013. jún. 9. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Viszont jobb is, ha hozzászoksz az ilyen szovjetes-bürokratikus-ügyintézéshez, ha ott akarsz élni...
2013. jún. 9. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nem vagyok túl indiszkrét miért szeretnél Minszkbe utazni? Ha gondolod válaszolhatsz privátban is, már csak azért is mert én is elszeretnék oda menni!! :) Felvehetjük a kapcsolatot ha gondolod
2013. jún. 9. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha van már vízumod, beülsz a kocsiba, nincs a világ végén Minszk, kamionnal voltam párszor. Lengyelország felől szoktunk menni, Breszt a határ, a Fehéroroszoknál már autópálya van. Fizetőkapuk vannak, Lukoil - kutak, éttermek, jó kaja van, semmi spéci, a rendőrök korruptak viszont. Olyan, mint bárhol Kelet - Európában. Személykocsival - határtól függően - egy nap alatt oda lehet érni. A benzin is olcsó, a lengyelek járnak át érte, éppúgy mint nálunk Szabolcsból az ukránokhoz.
2013. jún. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!