Nemetorszagban mennyi az alkohol és a cigarettavásárlás korhatára?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy a cigi màr ott is 18 de mindehol mást írnak az alkoholrol meg nem nagyon találtam semmit valaki segítene holnap utazom!2013. jún. 6. 12:58
2/6 A kérdező kommentje:
De nincs valami olyan hogy sört bort pezsgőt meg az ilyen gyengébbekre 16 és a vodka meg az ilyen égetett szeszekre 18?
2013. jún. 6. 13:05
3/6 anonim válasza:
Azt hiszem a sört lehet 16 év felett már, a többit tuti 18 év felett. Mindjárt rákeresek. Régen tuti 16 volt a sör.
4/6 anonim válasza:
Na rákerestem. 15% alatt lehet már 16 éve felülieknek fogyasztani, vagy is csak az égetett szeszeket lehet csak 18 év felett.
A cigi az tuti 18 feletti.
Fura nem, hogy itt a németeknél már 16 év felett vehetsz alkoholt, amerikában meg csak 23 felett.
5/6 anonim válasza:
Miért lenne fura? A sör a németeknél kb olyan mint az USA-ban a Coca Cola, már az anyatejjel szívják magukba. Óriási hagyománya van és nemzeti italuk is.
6/6 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és tegnap vettem Bécsben Jägert :D
Cigit meg automatából lehet venni :D Van minden sarkon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!