Ha felesegul veszek egy Vietnami lanyt, akkor elhet velem az EU-n belul?
Digo: azért hozom ide mert szeretem.
Ne aggódj nem fog senki beleköpni a hitvány levesedbe, Máltán élek és itt is fogunk maradni.
A kérdés annyi volt, hogy lesz -e joga itt élni.
Kérdező, Európa nem az én levesem hanem a gyerekeinké és az unokáinké. Én lehet hogy hülye vagyok, de Németországban sört ivó bőrnadrágosokat, az USA-ban cowboyokat, Magyarországon kockás abroszos csárdákat szeretnék látni 20 év múlva is és nem mecseteket, vizipipázó arabokat, a nyelvet ugató Ázsiaiakat, és csadoros nőket.
Mert onnantól Németország nem Németország, Anglia semmiben sem fog különbözni Pakisztántól és Rómában sem fogod tudni eldönteni melyik Ázsiai városban vagy épp.
Aki ismeri az Európai bevándorlók születési tendenciáit az tudja miről beszélek.
De én persze kirekesztő és hülye vagyok.
Digóval csak egyetérteni lehet, én nemrég jártam Marseille-ben és valóban ha nem tudod hogy hol vagy simán azt hiszed hogy egy Arab országban. Aki szerint ez a tendencia jó nekünk Európaiaknak az költözzön oda egy kicsit.
Nem árt a multikulti de csak mértékkel.
Digo!
A jelenlegi tendenciák mellett még legalább 100-120 év kell a radikális változáshoz. Amiről te beszélsz, mint mecsetek, stb, az még nagyon-nagyon messze van. Mellesleg mivel a világ állandóan változik, közel sem biztos, hogy megtörténik az amit mondasz. Európának jobb bevándorlási rendszer kellene, hasonlót mint amit az angolszász országok csinálnak. Kanadában, USA-ban is rengeteg a bevándorló, mégsincs ekkora ellenérzés velük szemben. Különbséget kell tenni dolgozó, dolgozni akaró, illetve rendbontó, fanatikus bevándorlók között. Előbbieket be kell engedni, utóbbiakat nem.
Persze ez igaz. Az alábbi videóban egy londoni tüntetést láthatsz, ahol épp Osama Bin Ladent éltetik a jó vágású urak és azt skandálják hogy "bár bombázna le titeket is" és ezt minden gond nélkül megteszik egy Európai nagyvárosban. Nem jár érte sem egy kiutasítás, sem egy ejnye-bejnye.
http://www.youtube.com/watch?v=UufTBjgEE5Q
Aztán amikor a gyerekeik majd ránkrobbantják a metrót, meg embereket végeznek ki szablyákkal mindenki szeme láttára a nyílt utcán nappal ahogy 1-2 hete megtörtént akkor majd remélem megsimogatjuk a buksijukat és megveregetjük a saját vállunkat is.
Digo:
Elmondok valamit, amivel egyet fogsz erteni es remelem hogy akik olvassak, azok tanulnak belole.
Barhol eltem eddig, akarcsak a parom, tiszteltem az adott kulturat, alkalmazkodtam es beilleszkedtem.
Amig egy adott szemely tiszteletben tartja a kornyezete szokasait es kulturajat, dolgozik azon hogy ertekes eleme legyen a kozossegnek, addig becsulendo.
Aki viszont nem igy el, hanem a hozott szokasait erolteti makacsul, az nem lesz mas mint egy bevandorlo es ez a fajta nem erdemel tiszteletet sem a befogado orszagtol, sem az ottani honfitarsaitol, ugyanis lejaratja a sajat nemzetet.
Ne felj, ez a vietnami lany nem fog mecsetet epiteni, nem fog buddha szobrot es fustolot telepiteni a szoszedodba. Ellenben az oszinte kedvessegevel jobba teszi a mindennapokat, gondoskodik rola, hogy orommel menjek haza egy faradt nap utan es odaadoan szeret.
Ekozben angolul beszel, itt jar egyetemre es sokat segit a cegemben.
Ha ebben valami kifogasolnivalot latsz, kivancsian hallgatom.
Ha az eddigi megjegyzeseid azokra vonatkoztak, akik szalonnat sutnek SE London utcain, kopkodnek es lopnak, sorban allnak a housing benefit -ert, akkor megertem az ellenszenvedet.
Igen, pontosan azokról szól. Sajnos egyre többen vannak, halvány gőzük sincs nem hogy az Európai kultúráról, de ha eléteszel egy térképet nem tudja megmutatni rajta a várost ahol él! Nem viccelek. Olyan szintű IQ hiányuk van ami már káros a környezetre.
Van egy munkatársam, 1x le kellett írnia hogy hol dolgozik (3 betű) és nem tudta, pedig nem 2 napja volt ott!
Korábban Bécsben éltem, ott rengeteg Török nem tud 2 értelmes mondatot németül, pedig 10-15! éve élnek kint! Szerintem ezekre nagyon nincs szüksége Európának és sajnos egyre több ilyen van.
Tudom mire gondolsz. Ezeket az embereket inkabb menekulteknek neveznem, ha meg tiszteletlenek a befogado orszaggal szemben akkor eloskodoknek.
De aki kepes ertekes / ertelmes ember modjan elni az mindegy hogy honnan jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!