Korfuról képeslap New Yorkba?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet, hol nézhetném meg ezt?Köszönöm!2013. máj. 30. 14:49
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de megcsináltam a kalkulációt, és kizártnak tartom, hogy 0,73 Euróba fájna! :D
2013. máj. 30. 14:55
3/7 anonim válasza:
Ha esetleg nehezedre esne használni a fent linkelt nagyszerű honlapot, akkor elmondom, hogy az eredmény 73 eurocent. Nem fog földhözvágni téged a duplája sem. Legalábbis remélem.
4/7 anonim válasza:
Hát pedig nem kizárt, mert itthon sem több 300 forintnál ami 1 euró. Ja és a fenti ár azért tud ilyen alacsony lenni, mert nem elsőbbségi.
5/7 anonim válasza:
en 1 dollar 6 centert kuldtem haza usabol magyarorszagra, ami kb 240 ft. 6 nap alatt hazaert. Megis mennyibe keruljon egy sz@ros level?
6/7 anonim válasza:
Egy teljesen sima szabványos képeslap Magyarországról is 235 ft-ba kerül Európába, és 270 ft Európán kívülre. Ez 293 ft-os euró mellett 0,80 euró, illetve 0,92 euró. Tehát nem kizárt...
7/7 A kérdező kommentje:
Úristen, látom néhányan itt élik ki bunkóságuk! Nem fog földhöz vágni, csak nagyon meglepődtem, hogy ilyen olcsó és valamit elütöttem a kalkulátorban!
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 31. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!