Bulgária Napospart, Tia Maria hotel, van valakinek tapasztalata vele?
Figyelt kérdés
Ajánlott hely?
Van egy jó ajánlatunk ide, kicsit az aggaszt hogy inkább nyugisan akarnék lenni nem bulizni meg pörögni.
Tanácsok?
2013. máj. 26. 23:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem ne a napospartra menj! Inkább Sozopol, Chernomorets olcsó apartmanok tömkelege van itt ugyanolya bárok vannak mint a naposparton csak jóvalolcsóbban és rengeteg kis bazár nyit kis este és olyan hangulatods ott sétálni, a tengerpart is nagyon szép, burgasból meg megy busz mindkettő általam említett településre asszem két leváért. és hidd el van tapasztalatom mert már 3-szor voltam sozopolban most megyek majd júliusban negyedjére és még most sem tudtam megunni annyira szuper hely uyghogy csak ajánlani tudom. :) ha kell még valami infó írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!