Szerintetek az Adriai-tenger világszinten is megállja a helyén (szépségben)?
hát egy maldiv szigeteki, vagy tahitin eltoltott nyaralas utan elegge csunyanak tunhet. Mivel egyik helyen sem voltam igy nekem megfelel. Bar miaminal az atlanti ocean es hurghadanal a voros tenger ezerszer jobban tetszett mint az adria.
Ha adriara mesz akkor inkabb horvatorszagot ajanlom, az eszak olasz reszen nagyon zavaros es csunya.
Mint táj nagyon szép, de fürdőhelynek nem egy nagy szám.
Kicsi partok, mindenhol sziklás, köves és nem is túl meleg.
Digo jól írja.
Horvát tengerpart annyira egyedülálló, hogy ilyen ritkán létezik. A kietlen aprónövényzetü szkilák mindenhol, a tenger átlátszó mert köves az alja.
Èn több évet is voltam horvát tengerparton turistaként. Aztán voltam nagyvárosok strandjain a világban, és voltam karibtérségben és maldív szigeteken is.
Mindegyiknek meg van a varázsa.
Nem konkrétan csak egyetlen szempillantást nézek, hanem összeségében milyen benyomás van a nyaralásról.
Maldív szigetek a legnyugodtabb nyaralás, ott nincsenek bulik, partik, de a látvány lenyügözö, vízalatti világot nem lehet megunni, és mint egy 10 éves kisgyerek ugrálva az örömtöl jöttünk ki a tengerböl olyan dolgokat láttunk.
De maldívon is vannak külömbözö szigetek, és külömbözö dolgokat lehet látni. Van olyan sziget ami 5 csillagos luxus minden, de halak nem nagyon vannak, olyan korall zátonyok mint amiket mi láttunk nem minden szigetnek van.
Jamaikán pl türkizkék a víz, lenyügözö természet, esöerdö és tengerpart, de maga a vízalatti világ nem egy nagy durranás. De minden este dübörgött a reagie, leirhatatlan érzés egy 5 csillagos hotal teraszán ülni, este a csilogog tengert éppen hogy látni még , közben szól a reagie és koktélt kortyolgatni.
Az olasz tengerpartban pedig az tetszett, hogy az üzlet sorok között kolbászolni esténként, a hömpörgö tömeggel menni. Ott nem tetszett tengerpart annyira, de azért nem volt rossz.
de voltam már a német tengerparton is, amiben fürödni nem tudtam, mert november volt, de az óriási séták a parton lenyügözöek.
Horvát tengerpart egyedülálló és nagyon szép.
Óvárosok, égszinkék tenger, sok-sok sziget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!