Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek az Adriai-tenger...

Szerintetek az Adriai-tenger világszinten is megállja a helyén (szépségben)?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

hát egy maldiv szigeteki, vagy tahitin eltoltott nyaralas utan elegge csunyanak tunhet. Mivel egyik helyen sem voltam igy nekem megfelel. Bar miaminal az atlanti ocean es hurghadanal a voros tenger ezerszer jobban tetszett mint az adria.

Ha adriara mesz akkor inkabb horvatorszagot ajanlom, az eszak olasz reszen nagyon zavaros es csunya.

2013. máj. 24. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Mint táj nagyon szép, de fürdőhelynek nem egy nagy szám.

Kicsi partok, mindenhol sziklás, köves és nem is túl meleg.

2013. máj. 25. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szépség igen csak relatív fogalom, kinek mi tetszik ugye. Meg ami az Adrián van az nincs pl a Karibon és fordítva, nekem tetszik és mindig szívesen megyek vissza.
2013. máj. 25. 04:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Digo jól írja.

Horvát tengerpart annyira egyedülálló, hogy ilyen ritkán létezik. A kietlen aprónövényzetü szkilák mindenhol, a tenger átlátszó mert köves az alja.

Èn több évet is voltam horvát tengerparton turistaként. Aztán voltam nagyvárosok strandjain a világban, és voltam karibtérségben és maldív szigeteken is.

Mindegyiknek meg van a varázsa.

Nem konkrétan csak egyetlen szempillantást nézek, hanem összeségében milyen benyomás van a nyaralásról.

Maldív szigetek a legnyugodtabb nyaralás, ott nincsenek bulik, partik, de a látvány lenyügözö, vízalatti világot nem lehet megunni, és mint egy 10 éves kisgyerek ugrálva az örömtöl jöttünk ki a tengerböl olyan dolgokat láttunk.

De maldívon is vannak külömbözö szigetek, és külömbözö dolgokat lehet látni. Van olyan sziget ami 5 csillagos luxus minden, de halak nem nagyon vannak, olyan korall zátonyok mint amiket mi láttunk nem minden szigetnek van.

Jamaikán pl türkizkék a víz, lenyügözö természet, esöerdö és tengerpart, de maga a vízalatti világ nem egy nagy durranás. De minden este dübörgött a reagie, leirhatatlan érzés egy 5 csillagos hotal teraszán ülni, este a csilogog tengert éppen hogy látni még , közben szól a reagie és koktélt kortyolgatni.

Az olasz tengerpartban pedig az tetszett, hogy az üzlet sorok között kolbászolni esténként, a hömpörgö tömeggel menni. Ott nem tetszett tengerpart annyira, de azért nem volt rossz.

de voltam már a német tengerparton is, amiben fürödni nem tudtam, mert november volt, de az óriási séták a parton lenyügözöek.

2013. máj. 25. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A Vörös-tenger sokkal szebb, gazdag élővilág, meleg víz, gyönyörű korallok.
2013. máj. 25. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Horvát tengerpart egyedülálló és nagyon szép.

Óvárosok, égszinkék tenger, sok-sok sziget.

2013. jún. 7. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Megállja a helyét :)
2013. jún. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!