Van esely munkat kapni Maltan?
Figyelt kérdés
Egeszsegugyi, vagy kutatoi munkaban. Az alap diplomam egeszsegugyi, a mester molbiosz. Mennyire fogadjak ott a kulfoldieket szivesen?2013. máj. 23. 19:27
1/4 anonim válasza:
Miért pont Málta?Kutatókat sokat keresnek az Egyesült Államokban.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem valasz a kerdesemre. Tudom, hogy sokat keresnek oda, de nem oda akarok menni, hanem Maltara.
2013. máj. 23. 19:42
3/4 anonim válasza:
Régóta keresgéltem külföldi munka után....de Maltai álláslehetôségrôl nem hallottam,illetve nem találkoztam lapokban sem.Igaza van az elsô válaszolónak,miért nem Amerika?Én is itt táboroztam le és nagyon tuti hely és jó a fizetés!De te tudod.
4/4 A kérdező kommentje:
En talaltam neten, mondjuk en celzottan maltat kerestem. Arra lettem volna kivancsi, hogy a gyakorlatban hogy mukodik, hatha van itt valaki, de ahogy elnezem jelenleg nincs. Ezzel a lendulettel, ti miert nem akartok maltara menni? Nyilvan megvan az oka, ahogy nekem is.
2013. máj. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!