Szicíliába, hogy lehet eljutni olcsóbban? Kocsi vagy vonat?
Kocsival jobban jártok, kb ugyanannyi mint a vonat (2 főre), viszont sokkal előnyösebb és kényelmesebb. Bár én csak Szardíniára és Korzikára mentem, de ott sok helyre nem is lehetett volna tömegközlekedéssel eljutni.
De arra készüljetek, hogy Olaszban nagyon drága a benzin és az autópálya is, úgyhogy nem lesz olcsó. Viszont tudtok vinni jó sok cuccot, sátrat, így a szállás költségen sokat tudtok spórolni, ha kerestek olcsó kempingeket.
Én utószezonban voltam, szeptember-október. Akkor már jóval kevesebb turista van, mint nyáron. De azért nyáron is lehet közlekedni. A nagyobb városokban, főbb látványosságok környékén nehezebb parkolni. De ezt csak általánosságban mondom, mivel ahogy írtam, Szicíliát nem ismerem.
Általában a tengerparti kempingek irreálisan drágák, úgyhogy inkább a parttól távolabb érdemes keresgélni. 1 hónappal előtte is lehet szerintem találni, de lehet, hogy a legolcsóbbak már előbb betelnek.
Én egy ismerősnél laktam, úgyhogy szerencsére a szállással nem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!