Van itt olyan, aki eltöltött már min.2-3 hetet Londonban? Mik a tapasztalataitok?
Milyenek ott az emberek? Milyen az ottani élet? Főleg a nyár érdekel. Mit lehet ott csinálni? (Városnézésen kívül, az alap.:)) A nyáron mennék ki egy barátnőmmel, szállás már van, csak úgy érdekel általánosan, hogy milyen. (Ami az időjárást illeti, szeretem a esőt, szóval az nem zavar.)
19L
Másfél évig éltem Londonban. (jelenleg is Angliában élek, de most Oxfordban) London élet ezerféle lehet. Ha szereted a bulikat akkor vannak pubok ahol lehet este bulizni. Nappal ott van a sok látnivaló (igaz pár nap alatt végig lehet nézni) Ha 2-3 hetet lesztek kint akkor érdemes elmenni más városokba is mert nem csak Londonban vannak látnivalók. Nagyon sok mindent azért nem lehet mit csináln i a piáláson kívül..:)
Az emberek olyanok mint bárhol a világon. Vannak kedvesek, vannak bunkók. Vannak mosolygósak, vannak olyanok akik szerintem gép puskára vágynak, hogy a tömegbe lőhessenek..(ha érted mit akarok ezzel mondani)
Londonban ezerféle nép van, tömeg, zaj, bűz, kosz..
Az időjárás változó. eső, szél, és hirtelen napsütés. Mire leveszed a pulcsit újra eső, szél..:) Kiszámíthatatlan.
Itt elek lassan 2 eve, az elso lenyegeben leirta a dolgot. Ez egy igazi metropolisz a maga rossz es jo oldalaval, bulizni ezer fele lehet, meg pubozni, aki a parkokat szereti annak jo lehet kiulni egy piknikkosarral valamelyikbe.
en szemely szerint sokkal szivesebben elnek videken, nem hianyozna a tomeg, kosz, meg a multikulti sem lett a szivem csucske, inkabb negativak a tapasztalataim a varost ellepo Europan kivulrol jott bevandorlokkal.
Az biztos hogy vannak ennel sokkal szebb es elhetobb helyek is Europaban.
Ha szereted a vidámparkokat menjetek el a Thorpe Park-ba.
Mehettek színházba is Londonban. A TKTS-ban mindig aznapi előadásokra akciósan lehet kapni jegyet.
Amúgy nézelődjetek a neten, mert sokszor vannak ingyenes programok is a városban. Koncertek, mozi vetítések,fesztiválok, stb.
Én 2 hónapot éltem Londonban a nagy gazdasági világválság vegefele, munkalehetőség nulla, a magyarokat emberszamba sem vették, engem anno 21 éves szőke magas kék szemű gyönyörű lányként be akartak tenni metró állomásokat takarítani, ahol mindenféle nép és bűnbanda megfordul. Nem fogadtam el az állás. Amíg tartott a félretett pénzünk, maradtunk de sajnos West croydonban éltünk ami olyan, mint egy amerikai bűn városa, szörnyű volt. Mindenhol neger és botrányok, este 8 után tilos volt kimenni az utcára, mert az utcankban egy babakocsis nőt öltek meg szóval én halálosan féltem ott lenni, egyszer este 8 után értünk a croydoni végállomásra és onnan meg odébb volt a szállás, hát jöttek elő a negerek és engem stiroltek, csapatostul. Halál félelem. Sok eső esik, szar az idő, változékony, peneszesek a házak az állandó nedvesség miatt, szürkeség mindenhol. Az árak drágák, egyedül az Evian ásványvíz volt olcsó. Fene tudja, ha nem munka céljából mentünk volna ki agency keresztül, akkor talán sokkal szebb élmény maradt volna meg bennem. Besokalltam de az akkori párom nem akart hazajönni, én pedig igen ezért nagy veszekedés során kifutottak a rettegett este 8 utáni utcára úgy kb 11kor és csak bírtam rávenni hogy utazzunk végre haza Magyarországra. Azóta se voltam Londonban.
Viszont az összes látnivalót végignéztük, azok szépek voltak. De soha nem élnék Londonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!