Zakynthos! Ti melyik hónapban voltatok? Mikor menjünk?
Sziasztok!
Zakynthost szemeltük ki nászútra! :) Azt szeretném tőletek megtudni, hogy melyik hónapban érdemes menni, mikor van a legjobb idő? Mikor legmelegebb a hőmérséklet és a tengervíz?
Szeretném megtudni, ki mikor járt arra, és tapasztalatokat az időjárásról! Előre is köszönök minden választ! :)
Szeptember elején voltunk.
Nagyon meleg volt,a tenger is vagy 30 fok.
Nagyon szép hely,bár nem olcsó:(
Szeptember közepén voltunk. Nagyon jó idő van még akkor is. 1 hét alatt 1 alkalommal borult be az idő, akkor is szerencsére csak estére. A víz tökéletes!
Mikor lesz az esküvőtök?
Fúúú, a szeptember szerintem már kicsit késő :) Májusban lesz egyébként. Jövőre ;) Május végén lesz, és május legvége, 28-29 körül indulnánk, legfeljebb június eleje. Ha szinte közvetlen szeretnénk menni az esküvő után. Ami nagyon jó lenne, de igazából ki lehet tolni július, augusztusra is, de a szeptember már nem jó... :)
Köszönöm az eddigi válaszokat azért! Ha van valaki, aki fent említett hónapokban volt Zakynthos-on, az kérem írja meg!
(Ha valaki csak hónapok múlva veszi észre ezt a posztot, az is írjon nyugodtan, ugyanis mindig nézem és válaszolok is, ha jön válasz! :))
Azt tudom Neked,hogy nyár elején a tenger hűvösebb,tehát a nyári szezonban májusban még hidegebb a tenger,szeptember elejére a legmelegebb.
Amúgy a hőmérséklet biztosan jó,egész nyáron.
4-es válaszolónak:
Köszi! Hát igen, ezzel tisztában vagyok... :)
5-ös válaszolónak:
Semmi gond, ugyanis mi Angliából fogunk indulni... :))) Egyébként igen, szerintem valami görög szigetet szeretnénk, és Zaky tűnik a legígéretesebbnek nekünk, a mi látáspontunk alapján, nekünk a gyönyörű tengerpartok és természeti kincsek élveznek előnyt mindent választásnál. Voltam már Krétán a szigetek közül, az nekem annyira nem volt nagy durranás.
6-os válaszolónak:
Igen, ez biztos igaz. Lehet, hogy mégsem esküvő után megyünk rögtön, pedig az lenne nekem a tuti :) De már egyre jobban húzom afelé, hogy inkább később kellene menni, augusztus körül :)
Várom a további tapasztalatokat, tanácsokat!
És köszönöm az eddigieket!
5.vagyok: Angliáról nem volt szó :) sajnos ma Mo-ról néha csak igen körülményesen utazhatsz oda, ahová és amikor szeretnél.
Ha szállást kerestek, pláne ha nászút. Zak nem egy nagy sziget, érdemes végignézni itthonról a településeket. Van itt egy fórum, egy csomó szállásról találhatsz véleményt: [link]
A másik, hogy nem érdemes a színvonalon spórolni. Az hogy, félpanzió vagy önellátás, az már egyéni igény kérdése. Mi fp-val voltunk, tökéletes volt, jó kis görögös konyhát vittek a hotelban, a közelben meg volt egy isteni taverna a tengerparton. Jajj de jó is volt :)
Mi augusztus elején voltunk, az idő nagyon szép volt, végig sütött a nap, a tenger pedig jó meleg volt.
Tavaly utaztunk oda, és mindenkinek nagyon tetszett, nagyon szép hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!