Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazik valaki április 30-án...

Utazik valaki április 30-án 12:35-kor Ferihegyről Koppenhágába norwegian airline-nal? Esetleg onnan tovább Malaga-ba?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Az komoly, hogy így volt a legolcsóbb Malagába eljutni, hogy Koppenhágán keresztül Norwegiannal?? Hát kissé csodálkozom.

Amúgy kérdésedre válaszolva: Tuti biztos, hogy nem egyedül leszel azon a gépen! Ne aggódj emiatt! Bár nem tudom miért lenne gond, ha egyedül kéne menned? Szerintem tök poén lehet egyedül egy repülőn, mikor rajtad kívül csak a két pilóta meg a néhány sztyuvi van :)

2013. ápr. 24. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Időt és pénzt összevetve így volt a legjobb. Számomra is felfoghatatlan mert nincs olyan messze, de sok helyen több átszállással 14 órás út de volt 34 órás is, reptéren éjszakázással stb. Nagyon kemény...pedig nem a világ másik vége.

Nem vagyok egy nagy repülős aztán gondoltam hátha van még valaki így akivel együtt űzhetnénk az unalmat Koppenhágában míg indulunk tovább. :D

2013. ápr. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!