Hova utaznal Europa teruleten a legszivesebben?
Figyelt kérdés
Es van ra penzd??2009. szept. 25. 14:17
1/7 anonim válasza:
Párizsba, Madridba, dél Spanyolországba. Bár mindenhova, de ezek amiet a következö évben beterveztünk. Van rá pénzünk.
2/7 anonim válasza:
angliába brightonba... vagy hollandiába ;>
3/7 anonim válasza:
london/angila, barcelona/mallorca/spanyolorszag, firenze/roma/olaszorszag. ezek vannak tervben a kovetkezo evekre. meg esetleg svedorszag. es persze telen az alpok sizni. fel evente/evente altalabana elmegyek valahova kulfoldre. eddig volt: parizs, olasz es gorog tengerpart, velence, meteora, hollandia, belgium, nemetorszag, tunezia.
4/7 anonim válasza:
Dévára!
nem a látványosságok, meg minden kül érdekes dolog miatt, hanem azért, mert Böjte Csabának van ott egy árvaháza.
Egyszer voltam már ott egy hetet és szeretnék minél többször visszamenni.
Az emberek akiknek ezt így elmondom csak nagyot néznek és nem értenek meg. De ha tudnák milyen érzés, amikor ott van 100 árva gyerek, minden korosztályból és érzed hogy sokat ér amit teszel. Azt pedig ki sem lehet mondani, milyen érzée amikor rohannak eléd és megölelnek.
5/7 anonim válasza:
Velencebe! Mar voltam, es isteni, barmikor visszamennek. Imadtam.
Amugy Olaszba es Spanyolba barhova szivesen elmennek. Most jelenleg nincs ra penzem, es idom se. Es te?
6/7 anonim válasza:
Párizsba és bevásárolnék, meg Olaszország tőbb városát megnézném...na persze, ha volna rá pénzem.:)
7/7 anonim válasza:
Anglia <3
Írország
Portugália, Franciaország
Törökország
Madrid, Berlin, Róma, Milánó, Firenze, Velence
pénz nincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!