Kezdőoldal » Utazás » Európa » Railjet vonatnál hogyan van a...

Railjet vonatnál hogyan van a helyjegy?

Figyelt kérdés
Ugyebár a helyjegy opcionális, de ez hogyan működik? Vannak helyjegyes kocsik és olyanok, melyekben a helyjegy nélküliek ülnek? vagy ha nem így van, akkor el kell küldeni azt aki az én helyemre ült le helyjegy nélkül?

2013. ápr. 20. 23:45
 1/3 SzilKa ***** válasza:
100%

Az ülések felett elektronikusan ki van írva, ha le van foglalva, illetve az is, hogy honnan, melyik állomástól foglalt.

Az én lefoglalt helyemre is ült már le egyszer előttem valaki, de megkértem, hogy üljön máshova.

2013. ápr. 21. 00:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót, ez elég jó megoldásnak tűnik, nem is gondoltam volna, hogy ilyen létezik! :-)
2013. ápr. 21. 00:27
 3/3 SzilKa ***** válasza:

A railjet egy másik világ, ne a máv színvonalára számíts ;) menetközben képernyőkön nézheted, hogy épp merre jár a vonat, mennyivel megy, stb. Ausztria területén ingyen wifi is van.

(Rendszeresen utazom Zürich-Bp között)

2013. ápr. 21. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!