Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen barcelonában?

Milyen barcelonában?

Figyelt kérdés
M ilyen látványosságok vannak milyenek az árak például egy ruhaboltban egy étteremben milyen elfoglaltságok vannak stb. (nyáron megyünk)

2013. ápr. 14. 20:52
 1/3 anonim válasza:
sagrada familia, nou camp, barca múzeum
2013. ápr. 14. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Azon kívül, amiket az első leírt:

La Rambla - nagyon szép, hosszú, és érdekes ; ha végigmentek rajta, jobbra kell fordulni, ott lesz egy Hard Rock Cafe, majd mentek tovább egyenest, megintcsak jobbra fordultok, és abban az utcában sok ruhaüzlet van - Bershka, Pull&Bear, Benetton, H&M (ennyire emlékszem biztosan, de nyilván van több), szerintem olcsóbb egyébként, mint Magyarországon, és mikor én voltam (augusztus eleje), sok minden le volt árazva.

Amit még nagyon imádok Barcelonában, az a szökőkút! Annyira, de annyira gyönyörű. Több órán keresztül is szívesen bámultam-hallgattam volna, de sajnos csak 1-2 óránk volt rá. Egyébként állítólag nagyon szemfülesnek kell lenni ahhoz, hogy le tudj ott ülni, de nekünk pl 5 perc után sikerült. :)

Biztosan nem fogtok unatkozni, Barcelona nagyon izgalmas város.:)

2013. ápr. 29. 23:19
 3/3 anonim válasza:
100%
Ajánlanám a Güell Parkot, a Parc de la Ciutadella, a Barceloneta tengerpartot(van egy nagyon jó kis teraszos bár, közvetlenül a partnál), Montserrat hegy, nagyon szép a kilátás, Barrí Gotic, a gótikus városrész, a Cristobal Colón szobor, a kikötő, ami a szobornál van, az akváriumot, az Arc de Triomfot (diadalív), valamint már említették a Camp Nou-t, egyszerűen fantasztikus. Az étterem szerintem drága, mi négyen 100 euróért vacsoráztunk meg(kb. 30 000 Ft). A spanyol márkák kint olcsóbbak, mint itt(Zara, Pull&Bear, Bershka, Mango, Desigual). Azt hiszem a Placa Catalunyán, vagy Placa Espanyán van egy nagy El Corte Inglés, olyasfajta áruház, rengeteg márkát megtalálsz itt(pl. én vettem ott egy Calvin Klein csizmát, de tényleg minden van ott). Esténként meg a La Ramblán való sétálást ajánlom, viszont nagyon kell vigyázni a zsebtolvajokkal. Remélem, segítettem..:)
2013. máj. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!